FidanArif Alya34 evet ya🥺😔 cok dogru diyosun ama normal karsilamiyorum ki ben. Cok fena kavga ediyoruz gercekten. Ama bu defa cok da siddetli oldu. Geceler uyumadim yaninda yatmadim. Resmen yalvariyordu bana gercekten. Tavrimi koydum bir daha olursa o telefonu duvarsa kiricam dedim
FidanArif Panda 9mkr mir celal eslen genceliyem ama bura gelin gelmiwem) bu arada belke bilmek isteyersen deye dedim, yoldawim cox yaxwidi menle heqiqeten evvel de yaxwi olurdu ama indide yaxwidi. Gerek ustune gedesen yoxsa qabagini almaq cox gec olur sora
Vidovida FidanArif nece yeni ciddi shey deyil? tebii ki ciddidi. seni bu qeder narahat edirse demeli ciddidi. onun ne haqqi varki yoldasi ola ola basqa qizlara yazir. bu haqqi ona kim verib? qaynanana da ki sozum yoxdu oglunu nece boyudub bellidi
FidanArif Vidovida he can duzdu heqiqeten. InwAllah yaxwi olacaq daha da. Ozu polisdi polis olanda da adamin kruqu boyuk olur 😒ama bu behane ola bilmez. Sozumu demiwem men. Her gun de baxiram tele. Meni sevdiyini bilirem, Allah lenet elesin pis dostlara ve weytana
Rouge Canım resmen aldatıyo sana karsı ilgi gostererek vicdanını rahatlatıyo seni ve kendini avutuyor 😞
FidanArif Rouge offfff😒😒😒😒😒😒 napiyim o zaman yuvami dagitiyimmi? Kendine iyi bak uzerinu acma yemek ye. Yani insan zorla yapmaz ki.. yaptigini savunmuyorum evet ama dogru yola cekmez zorundayim ki oyle oldugunu dusunuyorum cunki bana karsi cok iyi ama uyariyorum sik sik. Bakalim neler olucak
Rouge FidanArif insallah düzelir sen kabullenme bunu da ona goster ne kadar ilgi gosterirse gostersin yumusama bir iki vazgeçer insallah🌹
FidanArif Rouge bir kac gundur bakiyorum hic bir sey yok ama kendisine de soyluyorum zaten. Iyi olur InwAllah bakalim gorelim🙏🏻
Rose_ FidanArif normal birşey deyil bu quzum. İcazə vermə. İndi sənin bunu bildiyini bilə bilə hələdə eliyirsə bu normal deyil
FidanArif Rose_ bildiyimi bilir ve uzume qarwi elemir bunu. Nece gundur yoxlayiram hecne yoxdu InwAllah daim olar
Gullu FidanArif Yani ben soyle dusunurum sana akil vermek gibi olmasin ben yetmiyormuyumda baskalariyla mesajlasiyir veya soylede olabilir senin ic guzelligini sevip onlarinda dis güzelliğinin sevmesini yapabilir ama bu yanlis esim halada yapar bunu yapma dedikce yapar ama bosanmaya gelince bosanma benden der ozmn yapma derim
FidanArif Gullu yanlis anlama ama kendimi ovmek gibi olmasin cok guzelim😂😂 gercekten. Bazilarinin hayalindeki kiz tipi. Kendisi de biliyor bunu zaten. Ama ne dusunuyor bilemem. Ama son bi kac gundur kontrol bende😉💪🏻