vahsikelebekk eceminperidesi bence mantıklı bağırsaklar, mide dinlemiş oluyor, arınıyor fakat doğru yapılırsa mantıklı. Şuan sıcak havalarda ve çok efor sarfedilen bir döneme denk gelirse eğer çok zorlayıcı olabilir.
Moonlight_ eceminperidesi Ben yazin yapmistim cünkü sicaklardan zaten pek bisey yiyesim gelmiyordu öyle acikmiyordum pek cogunluk su iciOrdum sonra dedim ozaman su diyeti yapayim en iyisi 🤣3 haftaya kadar yapmistim ama kac kilo verdim bilmiyorum hic tartilmiyorum 🤣
Moonlight_ eceminperidesi yok beee basta zorlaniyorsun ama 2-3 güne alisiyorsun bizi öldürmeyen sey güclendirir🤣
Moonlight_ eceminperidesi kesinlikle ama ben anca 8.ayda baslayabilirim haftaya tr gidiyorum malum burda türkiyenin lezzetlerinden mahrum kaliyorum bide ordaykende su diyeti yapmiyim 🤣
eceminperidesi Moonlight_ bende 7. Ayda Elazığ yolcusuyum ordaki lezzetlerden mahrum kalmiyim sen dönünce başlarız o halde 🤣🤣
Moonlight_ eceminperidesi tamam ozamana kadarda fazla yüklenme yavastan alistirmaya bak ki vücut son gecirmesin 😂