Arkadaşlar burda ilk postum sizlerden gelecek önerilere ihtiyacım var. Ben eşimle on yıldır beraberim 4 yıldırda evli aşırı iyi bir seks hayatımız vardı taki doğum yapana kadar. Seks hayatımız çok sıradanlaştı gir çık yat kalk bitti ipler eskiden benim elimdeydi kocam ne dersem yapardı yatakta kendinden geçerdi şimdi öyle değil lütfen bana yardımcı olun 🥹🥹🥹
Sekssss
Mesela bugün reglim bitti akşma güzel bir gece geçirmek istiyorum bebeğim var ona göre yorumlar bekliyorum napsam neler yapsam kızımı uyutup
Ha bide yatağa girene kadar aşırı çekingen biriyim fiziğim çok kötü olmamasına rağmen giyinip salınamıyorum adamın yanında baştan çıkaracak hareketler yapamıyorum
Ben gecelik nedir bilmiyorum desem gulersiniz🤣 normal odaya geçip on sevişme sonra ilişki bitti bebeğimi pis iken dokunmak istemediğim için hemen duş bu kadr 🤣😂😂😂
- Düzenlendi
rabiadef açıkçası doğum yapmadan önce benim de harika bir seks hayatım vardı ama ne olduysa çocuktan sonra değişti herşey çok zevk alırdım veya aldığımı sanardim şu anda böyle düşünüyorum çünkü. Her gün hemen hemen yapan biz şimdi de ise 1 haftayı buluyor bazen 2 gün üst üste yapıyoruz değişik bir hal aldık. Az önce bu durumu konuştuk bebekten sonra değişti diyor bende işten geliyorum yoruluyorum diyor sende bebekten dolayı yoruluyorsun diyor falan bana baya saçma geldi ona da dedim saçma diye yeminler edererek bunun böyle olduğunu söylüyor gerçi yapsak da zevk almıyorum açıkçası artık o yüzden süslenmeyi falan da bıraktım ona karşı ben gecelik vs hiç yapmamıştım da zaten doğumdan sonra 1-2 kez giydim bıraktım onu da böyle olunca içimden hiç bir şey gelmiyor bana canının istediği zaman yaklaşması canımı sıkıyor önceden böyle değildi
@kirazkurdu beni anlatmışsınn bende bi kaç defa hazırlandım falan dönüp bakmadı hiç kendi istediği zaman ama ardımda dolanır
- Düzenlendi
rabiadef neden böyle oldu hiç bir fikrim yok bir zamanlar burda insanların eşlerinin aynı böyle cinsellik konusunda değiştiğini okuyup şaşırdım tuhafıma giderdi ne alaka adamların eşlerine verdiği cevaplara bak diye şimdi aynısı ben yaşıyorum ve kendime de diyorum ne alaka diye yalan gibi geliyor çünkü bana inanamıyorum belkide doğrudur bilemiyorum 🤷🏼♀️ ama aldatma yok baştan diyeyim eminim o konudan bana artık bir bebeğimiz var onunla ilgileniyoruz çok normal değil mi demesi aşırı saçma geldi yani bu çocuğun uyuduğu zamanlarda oluyor çok geçmedi bu açıkçası bana bilmiyorum eşim sürekli isterdi cinsellik sürekli nişanlılık da başladı hatta bizim ki fakat şimdi üstüne bir de çalışıyorum yoruluyorum demesi ayrı bir şok etkisi yarattı önceden çalışmıyor muydun dedim evet de dedi mırıldandı falan bilmiyorum beni istemeyeni bende istemem sonuçta kim olursa olsun canının istediği gibi bana davranmaz o istediği için ilişkiye de giremem bu gün o istiyor oluyor yarın ben isteyince anlamamazlıktan geliyor bir şekilde benden kaçıyor anlamış değilim bende ona göre davranıyorum açıkçası umursamama kararı aldım zaten bir kez olsa ilişki sırasında şu kokuyu sıkayım da karımın hoşuna gitsin beni arzulasın asla demez sıkmaz da böyle beni cazip etmez beni çekecek bir giyiniş vs de yok bilmiyorumm tuhaf bir dönem den geçiyorum kafamın bir köşesinde boşanma var bir köşesinde yok 2 ay önce doğum yaptım hoş şeyler yaşamadım ailesi ile hala kırgınım etkisindeyim eşim den soğudum yaşadıklarımdan dolayı hoş çok da umrunda değil onun bu durum çünkü soğuduğumun da farkında olduğunu düşünüyorum bi yandan bilmiyorum neye hizmet ediyorum onu da bilmiyorum ama bu arafta bırakan da o hakkımda hayırlısı diyeyim büyük çıkmazdayım rabbim bana güç kuvvet versin