sizene Selam kızlar uygulamaya göre regl olmama 1 gün var ilk defa bişey yaşadım bugün 2 saat önce lavaboya çıktım iç çamaşırımda hani reglin ilk günü olur ya renk ondan vardı çok değil leke şeklinde afedersiniz az önce de eşimle birlikte olduk bitti prezervatifde kahverengilik vardı açık o neden oluyor . Hissediyorum regl olacağım çünkü karnımda şişkinlik var
14949894 sizene normal güzelim o, illa 1 gün kaldı diye ertesi günü bekleyecek diye birşey yok, ha bir gün önce,ha bir gün sonra. Sen bunu sonradan görmüşün sonuçta günahı da yok o anlamda soruyorsan eğer.
sizene 14949894 yok aşkım öyle demek istemedim şimdi regl değilim ben akıntı gibi bişey olmuş kahverengi gibi ama regl olmama 2 gün var diye gösteriyor uygulama olacağım hissediyorum çünkü şişkinlik var ben şu lekeyi anlamadım
14949894 sizene o bazen bende de oluyor kuzum sen uygulamaya bakma bazen bir iki gün farkeder regl de,hormonlarla alakalı birşey bu, çocuk emziriyor musun? Belki ondan da olabilir
14949894 sizene bak dediğim gibi o regl kendini ufaktan göstermiş, enazından temkinli oluyor insan hemen pedini falan koyuyor çamaşır batmıyor ne güzel 🤗☺️🤭
vahsikelebekk sizene kız her şeye panik oluyon bi dur bekle biraz sonra şüpheleniyosan yaz😂 evdeki böcekler bitti mi öldü mü hepsi o salak kadına ağzının payını verdiniz mi
sizene vahsikelebekk he valla huyum kurusun bişeye taktımı takarım ben 🤣 he canım dedim çocuk mu var kaşınızda pire diye yalan söylüyorsunuz daha çok çoğalsın bida ilaçlayın diye dimi yazdım canım yanlış anladınız beni dedi bende. Hadi ordan dedim . Ben öyle gördüm resimde dedi daha da uzatmadım . O çiyandan o zaman görmüştüm işte aşkım görmedim bida demek ki pencereden falan geldi tel hafif yırtılmıştı 😀
vahsikelebekk sizene çıyan dediğin karınca gibi çoğunlukta bi böcekte değil ki öyle gelsin ilaca rağmen. İyi demişsin ama işte işini hakkıyla yapmamış ikinciye bi daha ilaçlatsaydınız parasını vermeden.