Altın gün gün yükseliyor altın alicam yarım bide bir kaç tane çeyrek alacak param var alsam mı yoksa düşer mi ama takip ediyorum gün gün 3 5 yükseliyor arada kaldım fikri olan var mı

mca Altın uzun vadede durursa çok mantıklı geliyor bana, alacaksın koyacaksın kenara unutacaksın. Ytd

mca Düşse bile öyle aman aman bir düşüş beklemeyin eğer hemen bozdurma gibi bir durumumuz yoksa al koy kenara altın iyidir

• mca bunu yanıtladı.

Ben de gram altın almayı düşünüyorum. Şuan köşede 650 tl var 😀 herhalde bir sene sonra alırım bu gidişle . Çok artmış ya en son 3 bin küsüre almıştım. Şimdi 4 bin küsür

duo internet bankacılığından altın hesabı açıp alabilirsin. Orada da makas aralığı var alım satım yaparken fark oluyor ama uzun vadede bir şey olmaz. Bende 300 500 ile başladım. Bu ay da eşim maaştan kalan parayı verecek 1000 civarı önceden de vardı 1 çeyrek parası biriktirdim birkaç ayda. Hem elimde olmayınca harcamıyorum hem birikmiş oluyor

• mca bunu yanıtladı.

anonim9 int üzeri mantıklı mı ya kârı var mı dediğiniz gibi makas aralığı var araştırdım geçen sene baya vazgeçtim yapsam mı bilemiyorum kafa yormak veya sürekli takip e
            Etmek gerekiyor

parlaa

SuVeAtes evet kızlar uzun vadeli olucak yatırım amaçlı ama gün gün yükseliyor zarar etmem demi alsam yüksekten mi almış oluyorum diye düşünüyorum

mca her geçen gün değil saat bile zararımıza işliyor bende yarın gram alacam her ay almaya çalışıyorum biraz da borsa dan hisse alıyorum yoksa ben harcarım 😁

mca niye takıp edeceksin ki uzun vadede duracak zaten 😂 vallahi benim elimin altında olunca harcanıyor ve ben biriktirdikce altın yükseliyordu. Eşimle açtık iyi kötü birikiyor ya. Bugün baktım 250 TL kâr etmiş 😂😂😂😂😂 az gibi gözüküyor ama param az zaten içinde çok kâr beklemiyorum. Böyle böyle yükselir

• mca bunu yanıtladı.

anonim9 ben unutmuşum sanırım 🤭 nasıl işliyor paylaşır mısın bildiklerini benle olmasa bende int üzeri alayım

anonim9 takip etmekten kastım al sat yapmak int üzeri

mca çok detayı var mı bilmem varsa da ben bilmiyorum 😅😅😅 ben sadece para artarsa ay sonu hesaba geçiyorum o kadar 😅

• mca bunu yanıtladı.

anonim9 diyelim 10 binlik altın aldın 1 ay da 5 bin kâr etti 5 bini hesaba atıp kalanı yine o hesapta mi bekletiyorsun yoksa al sat iniş yükseliş olunca mi yapıyorsun

mca yok direkt hepsi altın hesabımda duruyor. Kâr edince çekmiyorum. Çekecek kadar çok param yok çünkü. 😂 Ama istedigjn kadarını bozdurabilirsin. Ben hiç satmıyorum zaten nisandan beri başladım çok olmadı bulduğum parayı atıyorum oraya ay sonu.