Kızlar merhaba benim orgazm olma şeklim biraz farklı sanırım asla kendime dokunmayı sevmiyorum huylanıyorum o bölgededen ben kendime dokunmadan orgazm olabiliyorum iki bacağımı uzatıp üst üste atıyorum bişeyler izliyorum bacaklarımı sıkıyorum o arada özel bölgemden çok zevk alıyorum ve biraz izledikten sonra kendimi sıkıp sıkıp orgazm olabiliyorum asla dokunmuyorum kilotrise ve oluyor yani bilmiyorum ben mi değişiğim anlamadım gitti

Bu arada ilk postum cinsellik olabilir ama erkek değilim kadın gibi kadınım

tazeann Burda okuduklarımdan sonra bana da değişik gelmeye başladı ama öyle yani

parlaa Benim burda okuduklarımla ağzım açık kalıyor zaten 26 yaşındayım cahil kalmışım bunca sene bende bu sene kendime geldim 🤣 seninkide bambaşka bişey acaba orası sıkıştığı içinmi öyle hissediyorsun 🤷🏼‍♀️😂

tazeann evet işte sıkışıyor ve orgazm oluyorum ama elle değil işte denedim ama rahat edemedim böyle daha iyi geliyor bana

parlaa orgazm olduktan sonra öyle yapsan ne böyle yapsan ne sorun nerde

rouge_ ama eşimle ilişki sırasında orgazm olamıyorum eliyle dokunuyor uğraşıyor ama olmuyor bir türlü sadece git gelden zevk alıyorum o kadar

parlaa sıkıştırma degilde bazen banada oluyor bişey izlemiyorum bi kaç kere bakmıştım oral yaparken çok coşku arzu olunca orgazm olabiliyorum 🙂

Meraktan olabilir orası tmm da elle yapılmasını hiç sevmiyorum mesela eşimle birlikte olurken hiç orgazm olmadım eliyle yapıyor ve ben istemiyorum bazen o eliyle yaparken zevk alsamda asla orgazma ulaşmadim

parlaa bende böyleyim kendimi eledigim zaman zevk alamıyorum orgazma olamıyorum 😂😂

err bu durumda ben normal biri oluyorum dimi valla içim rahatladı bi an bı ben mi değişiğim dedim:)
                  Peki eşin yapınca ilişki sırasında orgazm oluyormusun benim o sıkıntı işte olmuyorrr:)

• err bunu yanıtladı.
                  • err bunu beğendi.

parlaa aynı senin gibiyim orgazm olamıyorum ama sex filmi öpüşme izlediğim zaman arada bir oluyorum

err anladım canım teşekkür ederim

• err bunu beğendi.

parlaa tamam iste esinin penisi icindeyken tipki mastürbasyon yapar gibi kendini sık birak surekli tekrarla

parlaa Yoo normal bu da ama diğer şekilde dokunulmak neden hoşunuza gitmiyor?