Kızlar ilişki esnasında kasılıyorum ne olur bana bir çözüm bildiğiniz bir yağ vs varmı istemsiz kasılıyorum

perimasali802_, başlığı Vajinusmus olarak değiştirdi.

err daha canım yanmadan kasılıyorum penis giremiyor bile

1.5 yıl yapamadım ben de aparatlar aldım her gün ıkı aparat denedım bır ve ıkı çok kolay zaten ıkı gün boyunca sadece onlarla alıştırma yaptım ıkı gün sonra 3. boyla ıkı gün alıştırma yaptım ıkı gün sonra da 4. ıle denedım olmadı pes etmedım vemcaın sprey aldın sıkma kısmı uzun ıcıme sokup sıktım uyuşmuş gıbı oldu hıssedıyorsun ama kasamıyorsun gıbı düşün kayganlastırıcıyla da hemen gırdı ertesı gün aynı sekılde esımle denedım ve oldu sonra sprey felan da kullanmadım bu muymuş dedım mılletın nasıl yapamıyorsun ya ne var bunda dedıgı kadar varmış umarım ısıne yarar ben de çok araştırdım ettım ama kendım buldum cozumu

cunda doktora görünmen lazım aşağıda arkadaş süreci yazmış doktorun da yönlendirir zaten. Bu utanılacak bir durum değil tamamen psikolojik olarak büyüklerimizin bize zihnen uyguladığı baskı korku ve atak sebebiyle oluyor önce bunu aşman lazım.

cunda profilime girip bakabilirsin tatlım. Burada bir arkadaşda öyleydi ona anlatmıştım. Arkadaşda çok güzel anlatmış zaten. Bende 3.5 sene yapamadım sonra oldu ve normal doğum yaptım. Kendine inan ve güven

cunda ayni durumu evliliğimin ilk iki ayında yaşadım hiç ilişki olmadı doktora gittim ve hiçbir şey yapmadı sadece bir ilaç yazdı sanırım biraz gevşemem ve rahatlamam için ilacı kullanmadım çünkü anladım ki bunu sadece ben çözebilirim. Tamamen her şey beyinde bitiyor önce zihin olarak ikna olmanız lazım. Sonrasında acaba normal doğum vs yapabilir miyim diye düşündüm ve çok şükür gayet güzel bir doğumum oldu doğumdan sonra hiçbir etkisi kalmadi artık. Size tavsiyem beyninizi ikna edin

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Ben da üç aylık evliyim ve tam ilişkiye giremedik. Canım acıyor ve halen kahverengi kanamam oluyor . Muhtemelen doktora gideceğim