petunyaela Kızlarr ilişkide ilk önce siz mi boşalıyorsunuz yoksa eşiniz mi? Erken boşalmadan bahsetmiyorum. Bizim ilişkimizde genelde ilk önce beni boşaltmayı seçiyor eşim mesela.
mavi456 petunyaela bizde de önce beni boşaltır eşim ben boşalmadan zevk almadan kendi boşalmaz ki bence doğrusu da bu
vahsikelebekk petunyaela duruma göre değişir keyfim yoksa ona izin veririm ama onun dışında hep beni bekler
Sutlucikolati petunyaela yalniz cok sacma degil mi ya kadinlar orgazm olduktan sonra da tekrar istekleri olabiliyor ya da o an devam edebiliyorlar ama bu durum bazi erkekler de yok 🤣🤣
Sutlucikolati aurabusekerim onu nasil yapiyosunuz kız biz 1 2 kere denk getirebildik harikaydi ama devami gelmedi 🤣
aurabusekerim Sutlucikolati Çoğu pozisyonda ilerleyip en son benim sevdiğim pozisyonda beraber noktaliyoruz özellikle bişey yapmıyoruz canımmm kendinin en en haz alıp bitirme noktasına geldiğin pozisyonda ilişkinin sonuna doğru uygulayın 😏
Biyiklim petunyaela eşim önce beni boşaltır çünkü benim boşalmam ona ayrı Bi zevk veriyor, beni o halde görünce kendisi hemen ardımdan boşalıyor zaten 🤣
bittercikolataa petunyaela önce ben sonra eşim boşalıyor, bazen aynı anda geliyoruz o daha zevkli oluyor
Sutlucikolati Cicekliperde kız sende biraz agresiflik hissediyorum son zamanlarda hormonlardan mıı yoksaa? 😁
yenigelinn petunyaela ikimiznde aynı anda oluyor 🥹 hamile olduğm için korunmuyorz ben gelceğmi anladığm an haber veriyorm beni öyle görünce o da hemen geliveriyor 🙈