Sizi tanımıyorum, çok yorumda yapmam genelde ama kayıtsız kalamadım. Yorumlardan da anladım az çok nasıl birisi olduğunuzu.🌸 Sizi okurken kendimi buldum sanki karşıda, hislerinizi anlayabildim sanki. Herkes herkesin hayatında bir parça bulurmuş kendine öyle oldu benimde.🤍 Çocukluğumdan beri mükemmel biriydim. Annemi 12 yaşında kaybettim sonra ben babam dahil herkesin annesi oldum. Sorumluluklarıma kimse destek olmadığı gibi daha fazla şey beklendi benden. Herkese göre çok iyiydim, çekip çevirdim herşeyi. Şöyle ki en büyük sorumluluğum olarak gördüğüm babam için evlenmek bile istemedim. 23 yaşında tanıdım eşimi çok sevmeme rağmen olmaz dedim ama kalbime söz geçiremedim, babamda böyle olmaz gözüm arkada kalır deyince ilk defa cesaret buldum hayatım için. 26 yaşında evlendim. Eşimi çok seviyorum hemde aşırı çok o benim her şeyim, çokta iyi bir insandır sevilen, değer verilen, saygı gösterilen. Hatta öyle iyi biri ki babama karşıda çok iyidir çok iyi anlaşırlar, yanımızda yaşamasını ister kendisi 75 yaşında yalnız. Ayağını alıştırmak için bizde kalır sık sık. Velhasıl kelam birine dert yansam ne güzel bir hayatın var daha ne olacak babana bile sahip çıkıyor eşin, eşin vur sırtına al lokmasını sessiz bir adam der. İyi biri evet sessiz biri ama onu kimse sınırlı görmedi, en ufak birşeyde kapıyı kıracak, kaldırıp sehpayı kıracak kadar sinirini görmedi. Bana zarar vermemek için eşyalara öyle davrandığını söyler daha hiç elini bile kaldırmadı bana. Ama o halini ona ben sunuyorum. Ben iyiyken iyi, eşime bebek gibi davranırım, çok üstüne düşerim. Benim tahammül sınırım kalmadığında o sinirli adamla baş başa kalırım. Hâlâ anlamlandıramıyorum bazı şeyleri. Kendimi toparlayıp post bile açamadım günlerdir nereden nasıl başlanır bilmiyorum ama sizi çok iyi anlıyorum. Herşeye herkese koştum hep ama kimse bana adım bile atmadı kimse görmedi. Görünmek için bazen onu çileden çıkarıyorum o beni görmek anlamak yerine benden üste çıkar. Birine dert yansam Allah’tan belanı mı istiyorsun der öyle bir anlaşılmazlığın içindeyim. Eşimi o kadar seviyorum ki uzatmam daha kötü olmasın herşey diye artık bebeğim de oldu onu düşünüyorum direkt çıkıp gidemem. Gelmez peşimden çünkü sen neye karar verirsen ver aksini bekleme çok sevsemde icimde fırtınalar kopsada dönüp bakmam sen pişman olursun der bana. O kadar çok seviyorum ki onu küsmemek için uzatmam. Niye bu kadar uzattım onuda bilmiyorum ama sizinle konuşmak istedim bunu sizden bir parça hissettim kendimde. Şu an 32 yaşındayım ama içimde hâlâ başının okşanmasını isteyen o 12 yaşındaki çocuk var kimsenin anlamadığı. Neyi anladım bütün bunlardan sonra biliyor musunuz? Onların suçu değildi bu benim suçumdu. Ben hep böyleydim hep kendime herkese yetendim kimseden hiçbir şey istemedim sonrada beni görün duyun dedim, onlara o rahatlığı ben verdim işte bu şekilde kendinizle yüzleşin ve acele karar vermeyin kendinizle yüzleşip kendinizi kendi hatalarınızı bulursanız inanın daha kolaylaşıyor hayatınız. Önce sizi yadırgıyorlar içlerinden eleniyorlar kalaniyla daha sağlıklı devam ediyorsunuz. Şimdiden hakkınızı helal edin hayırlısı olsun hakkınızda inşallah…🌸♥️