suprizyumurta rouge_ herkes tabiki aynı fikirde olmak zorunda değil ama her uygulamanın amacı yeri farklı ona göre düşünülürse abartmaya gerek kalmaz bence cnm
perimasali802_ suprizyumurta uygulamaların amaçları farklı ve burdaki bazi arkadaşlarimiz bile cinsellik postlarına girmiyorlar girseler bile yorum yazmak istemiyorlar ki daha bugüne bugün birinin burda cinsellik postlarına kotu bir şey yazdığını görmedim bazı saçma postlar olmadığı sürece 😀
Medusa suprizyumurta Amaan onlar öyle dedi diye biz dedikleri gibi mi olduk sanki😂😂 Umursamayacaksın sürekli aynı muhabbet açılıyo zaten😂 Bi de sevmeyen konuşmaz, gelmez, bakmaz
suprizyumurta perimasali802_ kesinlikle öyle bende aynı şekilde söyledim zaten canım ahh bi anlasalar
Moonlight_ suprizyumurta ya he he onlar en namuslu en ahlaklilar !! Sabahtan aksama kadar post post gezinip kaos pesinde kossunlar anca yeter ama ya cidden herkes kendi isine baksin istedigim gifi atarim istedigim seyi yazarim buna KIMSE KA RIS A MAAAAZZZ ! yüz bin kere diyoruz etikete göre takiliyoruz yani +18de cinsellikte cocuk gelisimi mi konusalim? Cay saati sohbeti mi olsun o etiketlerde? Ay ne cahil insanlar var ya cidden onlar bakisarak hamile kaldi sanki istemeyen girmez bakmaz! Ve her seferinde ayni konular ya gercekten bikmiyorlar usanmiyorlar ! Isleri gücleri yok bizim ahlakimiz onlara kalmis gibi bide konusuyorlar gitsinler kendi ahlaklarina namuslarina terbiyelerine baksinlar !
suprizyumurta Moonlight_ kesinlikle öyle canım posta zaten yazılıyor rahatsız olan gelmesin +18 gibi gibi sonuçta,ama merak edip girip bakarlar onlara dedikodu olsun amaçları bu bence zaten laf olsun torba dolsun başka amaçları olmayan kişiler
Moonlight_ sessiz149 gercekten yeter ama her gün bi post aciliyor nerdeyse yani amac ne ? Ordaki herkes artik bu uygulamayi biliyor ve nasil konusmalar olabileceginide o yüzden kimse aaaa merak ettim girdim baktim tövbe tövbe ne bicim konusmalar dönüyor diye masum ayaklarina yatmasin kac yasinda insanlariz ! Ve eminim ki orda burayi kötüleyenlerin cogu burda aramizda !!!
papatyajfjdj momd normalde ben pek yazmam ama okuyup bakanlradim bikere kidste bı sohbet vardı ne yazdığımı şuan hatırlamıyorum ve önemli biseyde değildi Allahım hepsi bir oldu üstüme yüklendiler neye uğradığımi şaşırdım korkudan orda bişey yazamiyorsun ya
momd papatyajfjdj kesinlikle fikir söylüyoruz argo sinirle pis pis üstü kapalı yazmaya başlıyorlar sonra nasıl oluyotsa ben cevap verince ben engel yiyordum kısıtlama uyarı onlar rahat rahat takılıyordu. özgüven sorunu olan aşağılık kompleksi yaşıyordu bazıları çünkü her yorumda başkalarını rencide eden grup vardı aylardır sildim kids kullanmıyorum nurdakiler can can burası akıllı olgun kadın dolu kids cahil insan dolu vallahi
suprizyumurta papatyajfjdj ayy orda hersey var hersey çok şükür hiç linclenmedjm şimdiye kadar ama ne olacağı belli olmaz benim nadirdir konustuklaeim ama kimseyle de samimi değilim orda posttan posta sadece konuşulanlar 🤩😁mesafe iyidir
she suprizyumurta kız ne ahlaksızlığı kaldı buranın ne aile kavramı ne edep sanırsın ge..l evi işletiyor burası
SuVeAtes Moonlight_ Bak bu üstte ki bir filmden sahne Bu da Bu da Bu da Bu da Anlamıyorum bu giftlerin çoğu zaten film sahnelerinden alıntı gidip filmde bu sahnelere bakıyorlar da burda mı görünce edebsiz ahlaksız oluyoruz biz. Kendilerine kaosluk yer aramışlar ben bunu çok iyi anladım. Kutsal rahibeler