slmslm Anneli babalı mutsuz büyüyecegine annesinin babasının birbirine olan sevgisini görmeden büyüleyecegine ayrı şekilde anne babasını mutlu görmesi bence daha doğru en azından benim düşüncem bu, mutsuz bir evlilikten mutsuz çocuk büyür mantığına inanıyorum. Kendinizce bir kısımda haklısınız ama olaya biraz objektif bakmanız gerekiyor. Toplumumuzda suç teşkil eden çoğu insan aileden kaynaklı mutsuz büyümeden kötü yerlere itiliyor. evin içinde gördüğü mutsuzluğu dışarıda bir yerlerde arayarak kötü yollara giriyor. Karar sizin ama unutmayın şuan pişman mi bilmiyorum eşiniz ama bir kez yapan tekrar yapar ve bu sefer daha dikkatli olur. Pişmansa bile emin olun siz onu yakalamasaniz o asla pişman olmayacak hatta bu yaptığına devam edecekti. Ev sizinmiş zaten kendinizi neden ezik görüyorsunuz allah aşkına mutsuz aile evinde büyümektense ayrı mutlu anne baba emin olun daha iyi olur. Dışarıdan konuşmak belki kolay ama siz olaya mantıklı bakmıyorsunuz.
Benim düşüncem boşanmaya niyetiniz yok çocuk için değil bu içten gelen birşey, gururunuza yedirememis o sinirle aileleri katmış olabilirsiniz olaya ama içinizde boşanmak istemeyen kısım daha ağır basıyor size.
Bu son kısım benim yorumlarinizdan düşündüğüm şey karar sizin umarım doğru kararı verip yolunuza devam edersiniz.