• Muhabbet
  • Kocam onu aldattığımı iddia ediyor

3 ay oldu annemin yanındayım. 2 kızım 1 oğlum var. Kızların biri 8 diğeri 2 yaşında oğlum ise 11 aylık daha… Birden bire bı karmaşanin içinde buldum kendimi.. kafayı yemek üzereyim artık dayanamıyorum.. nolur bı akıl verin…
Kocam onu bı arkadaşıyla aldattığımı düşünüyor arkadaşını da tanımam etmem şimdiye kadar 1 kere gördüm onda da kocamın 3 tane arkadaşı hanımları ile beraber bı pikniğe gittik erkekler ayrı masa kurdu ayrı oturdu hanımlar da kendine ayrı masa koydu piknik bitimi biz eşlerimizin yanına gittik oturduk sonra evlere dağıldık.. aldatyihimi düşündüğü arkadaşını sadece orda o gün ilk kez gördüm bir daha da görmedim.
Dün eşim bı sürü mesaj attı ve oglumuzun kimin çocuğu olduğunu sordu. Planlı bı hamilelik değildi korunmasız ilişki yasiuorduk zaten ve ben hamile kaldım. Oglumuzun arkadaşının çocuğu olduğunu iddia ediyor. Dünya başıma yıkıldı o an.. üzüntüden delirmek üzereyim boşanmak istemiyorum çünkü eşimi seviyorum ama eşim bosanacakmis ve mahkemede babalık testi isteyecekmis.. ona da tamam dedim..
Boşanmadan çözelim bu işi bak yazık edeceksin bize yok oyle bişey dediysem de inanmıyor ve kendine bir şahit bulduğunu iddia ediyor.. mahkemede her şey gün yüzüne çıkacak diyor. Düşünmekten kafama ağrılar giriyor artık 3 tane çocuğukla yapa yanlız caresiz kaldım eşim ne dediysem inanmıyor boşanmadan çöz bu işi gel gidelim hastaneye babalık testi yaptıralım bile dedim yok ikna olmuyor.. eşime getir o arkadaşını karşıma sahidini de getir yüzleşelim dedim ve o atkadasinin eşini arayıp yanıma çağırıp durumu anlatmayı düşünüyorum ve bunu eşime de dedim.arkadasinin karisihla konusucam dedim..Öyle bı cikmazdayim ki şu an çok yoruldum.. nolur bı akıl verin ben boşanmak istemiyorum çocuklarım babasız büyüsün istemiyorum ve eşimi gerçekten çok seviyorum.. çaresizligime çare olun akıl verin nolur.. bizi normal bı günde ananemin evine birakyi ziyarete gitmiştik çocuklarla sonra durduk yere kavga çıkarttı bizi almaya gelmedi bunun sonucunda da annem bizi bidaha yollamadi.. ve 3 aydır burdayım konuşmak istedi bı kere ben çıkmadım yaptığını görsün istedim sadece şimdi olaular ne hale geldi olmayan bişey ile suçlanıyorum nolur yardım edin akıl verin

kahkaha eşin ya şizofren yada eşine biri bişeyler anlatmış söylemiş. Kanıtı varmı arkadaşı ne diyor duruma karısı ne diyor? Ayrıca babalık testi ne ya inanamıyorum asla şahsen ben öyle bir hastane teste basvurmazdım. Varsa kanıtları sunsun

kahkaha nasil bu kadar emin şekilde konuşuyor, yani bilmiyorum sizofren olmasi lazim boyle hic yoktan yere sucluyorsa seni? Cocugun bile kendinden olduguna inanmiyor, yani aldatma ileri hat safada oldugunu dusunuyor telefon görüşme dışında,ne dicegimi sasirdim ama sayet hicbir gubahin yoksa bosa gitsin, seni namusunla oynayan bu denki hir ahlaksizlikla suclayan bir adamla,tekrae ayni evimi paylasmak istiyorsun? Sende Mantikli dusunemiyorsun

momd bende öyle dedim varsa kanıtın sahitin getir yuzlestir benimle o arkadaşını da sahidini de dedim arkadaşıyla konuştu mu onu da bilmiyorum eşi de duymadı galiba hala bu durumu duysa beni illaki arar yazardı numarası var bende eşinin ve ben bunu daha eşimden dün öğrendim..
        Öyle bişey kesinlikle yok ben aldatmadim çünkü.. arkadaşını tanımam etmem 1 kere gördüm şimdiye kadar onda da asım yanımdaydı zaten karısını arayıp yanıma çağırıp konuşmayi düşünüyorum şu an sadece yanlıs bişey yaparım kadın da üzülür diye de korkuyorum açıkçası nasıl bı yol izlemem gerek olduğu gibi açık açık anlatayım mı sizce kadına olanı biteni

karamelek21 ben şu an sadece kendimi temize çıkartma peşindeyim ve bunun için nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum eşimin arkadaşınin karısı ile konuşmayı düşünüyorum ama kadını da uzmekten korkuyorum kadını çağırıp olanı biteni olduğu gibi anlatayım diyorum sadece

kahkaha sen hala nasıl sevebiliyorum dedin ya. Sana aldatıyon diyor ya o erkek arkadaşının karısı ile aldatıyosa….

karamelek21 evet hiç bir günahım yok suçum yok böyle biseyi yapmayı birak aklımın ucundan bile gecirmem geçirmedim de..

firdevskartal vazgeçmenin eşiğindeyim zaten aklım vazgecti sadece kalbime söz gecirmeye çalışıyorum sadece doğruyu bilsin istiyorum doğru olanı görsün istiyorum

kahkaha o 3 aydır neler yapıyordur o neler. Eften püften sebeple kavga çıkarmış o planını yapmış seni almamış seni suçlayıp eve kadın bile atmış olabilir. Arkadan annen varken siktirsin gitsin boşan… Kocamı seviyorum dersen böyle başına ağrılar girmeye devam eder seni kanser bile eder. Sen 3 çocuğunu düşün be vazgeç bu pislikten.

kahkaha
              Eşiniz size Dünya’nın en büyük iyiliğini yapıyor ve sizi kendi gibi bir işe yaramaz dan kurtarıyor bugün ne kadar kötü hissederseniz hissedin yarın bugünler için çok şükür edeceksiniz DNA testi yaptırın hatta birine değil tüm çocuklarınıza yaptırın ve kesinlikle maddi manevi tazminat davası açın çocuklarınız için yüklü bir miktar isteyin her ay düzenli nafakada isteyin 3 çocuk ile ortada bırakmak birde kalkıp kadının namusuna iftira atarak onu çaresiz duruma düşürmek öyle kolay olmamalı olmasında size böyle bir itham da bulunan kişiyi hala seviyorum diyebilmenizde pek normal bir durum değil lütfen psikolojik destek alın kendiniz ve evlatlarınız için bunu yapın o masumların güçlü ve sağlam duran bir Anneye ömür boyu ihtiyaçları olacak belliki Baba denen varlık onlar için bir isimden öteye gidemeyecek en azından birgün Anneleri için iyiki desinler bakın hayat çok kısa ve çok çabuk akıp geçiyor bugün küçük olmaları yarın büyümeyecekleri anlamına gelmez öyle bir sahiplenip onları öyle bir ihya edinki hiçbir zaman doğduklarına pişman olmasınlar iyiki varsın ve iyiki bizim Annemizsin deyip güzel temiz dürüst bireyler olsunlar benimde evlatlarım çok küçüktü ayrıldığım da en küçüğüm babası ile aynı evde yaşamadı ama hiçbir zaman bağlarını koparmadım onları ben büyüttüm ben besledim ben baktım ve onlara herzaman babalarını tanıma fırsatı verdim isterdim ki ayrılmış olsak dahi evlatlarının biricik babası olsun ama maalesef ki bana eş olmadığı gibi evlatlarına da baba olamadığını göstererek uzaklaştırdı çocukları kendinden bugün 21 20 ve 15 yaşında 3 evladım var ve hiçbir zaman neden diye sormadılar benim yanımda olmak benimle olmak ve birlikte omuz omuza vererek mutlu olmak hepimize fazlası ile yetti inanın sizde birgün sizin boyunuzu aşan kendi ayakları üstünde duran güzeller güzeli evlatlarınıza bakınca hem kendinizle hemde onlarla gurur duyacaksınız… Lütfen silkenin kendinizi toplayın ve yapmanız gerekeni yapın yani evladına ve eşine leke süren bir adamı önce bu dünyadaki hukuk mahkemesinde gerekli şekilde yargılatın sonrada Allah’ın mahkemesinin kurulacağı güne havale edip silip atın… Yeni hayatınızda musmutlu olun 🤲🏻🥹

firdevskartal yapmadığım bişey için şuclanmak zoruma gidiyor ortalığı ayağa kaldırmak istiyorum o arkadaşının karısına gidip konuşmak istiyorum suscuz olduğunu görsün derdim bu sadece

Bence kocan seni aldatıyor ve sen aldatiyormussun gibi seneryo yapıp nafaka tarzı seyleride üstünden atıp senden kurtulmanın yoluna bakıyor yapacağın şey hiç bişey yapma mahkemeye versin boşanma dilekçesini babalık testi o istemese de kendin işte yap iftiradan da ayrı dava aç defet başından seviyorum demişsin de ne seveceksin bu adamı çocuğundan şüphe edene saygı bile gösterilmez

uzmanprf boşanacak bir kadının bu kadar güzel anlatığnız için çok duygulandım🥺🥺Allah kolaylık versin inşallah kardeşim destek çok önemli

firdevskartal ona da dedim bak mahkemede öğrenirsen çok pişman olacaksın dönüşü olmayacak ama yapma dedim dinlemedi olayı mahkemeye taşırsa zaten benim için her şey bitecek ona da dedim dönüşü olmaz çocuklarından da olursun alır giderim burdan dedim dinlemedi bilmiyorum napicam

aurabusekerim olayı mahkemeye taşırsa zaten herşeyi ben isteyeceğim telefon kayıtlarından tut babalık testine kadar aklınıza ne geliyorsa bakın Cikartin ortaya gerçeği diyeceğim

uzmanprf yazdıklarından dolayı çok teşekkür ederim 🌸🙏
                      Benim tek sorunum şu an vazgeçememem çünkü çok emek verdim şu zamana kadar hepsi çöp olacak ziyan olacak senelerim gitti en güzel yaşımda ..
                      En zoru da bu yapmadığım bişey için beni suçluyor.. evet DNA testi isteyeceğim telefon kayıtlarından msjlarima kadar her şeyi cikartsinlar… O arkadaşının karısı ile konuşmak istiyorum sadece doğru olur mu sizce kadın duymamış belli ki bu olayı daha duysa arardı beni diye düşünüyorum

kahkaha 3 seçenek var ya eşiniz şizofreni ya madde kullanıyor ya da sizi aldatıyor ortaya çıkmasın diye de suçu size atıyor seviyorum diyorsunuz da size iftira atan birni nasıl sevebiliyorsunuz kusura bakmayın da size bu iftirayı atan adam evli kalsanız da eve getirir bi adam eve adam atmış diye adınızı çıkarır yapmasanızda yaptınız olur sen biran önce bu adamdan uzaklaşmaya bak mahkemeden önce DNA testini yaptır kağıtları yüzüne fırlat sen ne pohlar yiyorsun diye de hesap sor yediği pohları ortaya çıkar iftiradan tazminat davası aç nafakanı da al görsün bakalım iftira atmak o kadar basitmiymiş