Moonlight_ aurabusekerim sorma cigdem ve kadir beni sinir krizine soktu resmen ahhh kadirin yaptigini gördünmü tam se.refsiiizzzzz
aurabusekerim Moonlight_ Valla olcak kesin bebeğim 😂 en merak ettiğimde nisanin kendisinin rüya olduğunu öğrendiğinde ne yapacağı tepkisi demet o duyguyu çok iyi geçirmeli bencee🥲
lanjalee aurabusekerim Dilber evin barkın yok mu ? Dilber 🤪😂 @Medusa @Moonlight_ @kleopatranizzz hahahhh 😂 şaka şaka ben kendimi umutsuz ev kadınlarındaki Elif gibi hissediyorum (izleyen var mıdır bilmem eski dizi) 5 çocuklu garibim Elif 😂 tek çocukla öyle hissedebiliyorum 🫢
Moonlight_ lanjalee jaleeee koptummm ahhahahah dilber ah dilbeeeer 😅 hic izlemedim ama dizinin adindan belli 🤣
lanjalee aurabusekerim en sevdiğim sahnesi de anne beni anlayan yok diye şarkı söylüyor ya mutfakta , bayılıyorum o sahneye tam ben 😅😂😂
aynoluyonoluyo aurabusekerim film karakteri değilde esra erolda bir kız vardı ya, “bedenim sağ sağ, yürüyebiliyorum elhamdurillah çok şükür,Ama ruhum yoğğk yoğğk” diyordu. Ha işte o ben😂😂