Şunu içtim bunu içtim diyebileceğiniz herşeyi yazarmısınız.
Kızıma uyuz teşhisi koydu dr.
Yaklaşık bir aydır kaşınıyor ara ara . Gece kaşınması yok. Sadece kasıkta bir leke ve göğüs etrafında bir yara izi oluştu. Neler yapayım yaşayan varsa yardım edin lütfen ??

İnternette de yazar aslında 60 derece veya ustunde kiyafetler her gun yikanicak kremleri tum aile bireyleri igne ucu bile yer kalmayacak sekilde ozel bolgesi dahil her yerine surucek eller dahil ve ellerini her yikadiktan sonra fekrar krem surulecek yuksek isida yikanmayan kiyafetleri posete koyup agzini sikica baglayip hic acmadan 1 hafta kalicak kapilar kapi kollari kumanda vs degdiginiz her yer her gun silinicek koltuklar silinicekkremi 3 gun banyo yapmadan suruceksuniz tuvalet sonrası bile taharetten sonra yani tekrar suruceksiniz (kumandayi guzelce sirkeli suyla temizleyip jelatinle sarabilirsin koltuklara koltuk ortusu serip her gun yikayabilirsin ) cok zor cok zor bi illet Allah yardimcin olsun tez zamanda kurtulursunuz insallah

Bubenimoykumm ay geçmiş olsun çok illet bişey biz geçen yaz olmuştuk geçene kadar anam ağladı artık yırtıyorduk kendimizi kasimaktan ilaç vermişti doktor onu düzenli kullanip bütün yatakları kıyafetleri yıkayarak geçirdik biz şükür

Sutlucikolati
        Bu saydıklarının bir çoğunu yapıyorum
        İlaç olarak ziver tablet aldık ben emzirdiğim için içmedim bende eşimde ve oğlumda bişey yok ama ilacı eşim ve kızıma içirdim. Kremi ise sadece kızım sürdü. Aslında kükürtlü leş gibi kokn bir krem var onu s alıp süreceğiz. Şimdi doktorun verdiğini sürdük bir hafta bir izLeyp başka yol izleyeceğim. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için 🙏

parlaa kıyafetleri bir poşette ağzı kapalı tutuyorum öyle yıkıyorum 6o derecede. 🥶 korkunç ya ne yapacağım

Offf çok kötü . Ben de olmuştum aslında aile boyu . Çok kaşıntı vardı . Katran yağı sürmüştük . O kadar doktora gittim ve verdiği hiçbir şey işe yaramadı. En son yine doktora gittiğimde krem vermişti . O geçirdi birde düşünmemeye çalışıyordum . Kaşınmıyor diye . Öyle geçti . Çok stres olduğunda kaşık tarafım kaşınıyor . Sadece iz olarak o kaldı . Bu yüzden aşırı stres yapmamaya çalışıyorum

Bubenimoykumm bizde de vardı ne yaptıysam gitmedi kullanmadığımız losyon özel karışım kalmadı en son bir yerde okudum sanırım kids ti kalmosan losyonu o bitirdi o kadar kötüydü kızımın vücudu çok kötü her yeri yara bere en son bundan kullandım bitti çok şükür üstelik yaraları iyileştiri izleri gitti

• Düzenlendi

Bubenimoykumm evdeki herkes uyuz ilacı kullansın evde ne var ne yol sirke ile yıka ve ütüle. Bende ve eşimde çıkmıştı iki ayda geçti çocuğuma hiç bulaşmadı sirke ile yıkandık bide sürekli sirke döktüm ellerime eşim eczaneden krem karışımı yaptırdı ve bende ilk ay geçti eşimde ikinci ay devam edince ziver diye hap kullandı. Duşta sıcak su kaşındırıyor ama uyuzu öldürüyorda sıcak su ile duş aldım hep

Bubenimoykumm o les gibi hazır satılan krem bir işe yaramıyor kokusuna dayanmakta zor aşırı Hemde ve elbiselerde kalıcı koku kalıyor. Eczane kükürtlü bir karışım hazırlıyor eczane söyleyin biz söyledik hazırladı aşırı titizlil gerekiyor geçmesi için

Bubenimoykumm sizde kasinti olmasada surmeniz lazim bunlar yanlış hatırlamıyorsam 15 günde 1 yumurtluyormus onlemini alin

• Düzenlendi

Bubenimoykumm Sen ne olur ne olmaz kendi kıyafetlerinizi de yıka canım size de bulaşmış olabilir eğer yeni başlamışsa geçirebilirsin bir şekilde ama ileri derecede olup yumurtalarını bırakırsa işin çok zor canım ablamlar ne yaptıysa geçiremedi en son veteriner bir ilaç vermişti ve geçmişti

Bubenimoykumm gecen yz olduk perisan oldum ama bnce bska doktora gdin uyuz ara ara dgil hergun ozellikle geceleri uykudan uyandiracak sekilde kasinti olur

parlaa bize de bunu verdi canım kullandık üç gün sürdüm bakalım nolacak