Evet bacılar ilk aşkınız kimdi? Unutamadığınız aşkınız var mı? Ben başlatayım. İlk aşkımı hala unutamadım. İçimde ona karşı bişey yok. Sevgi vs. Eşimi seviyorum. Ama neden unutamadığımı da söylim Allah onu bildiği gibi yapsın 😂 iki yakası bi araya gelmesin inşallah 😂 bu dünyadan da benden helallik almadan can veremesin inşallah 😂 amin 🤲🏻

Hoşlanır yaşadım ama aşk değildi köpek gibi arkasından ağladığım tek kişi eşim oldu. O yüzdendir ki en çok ona gücenir en çok onun dediklerini önemserim.

Masumlarevi aşk mıydı bilmem, o zamanlar lisedeydim çünkü 🤣 Arada hala rüyamda görüyorum. Ama özlem sevgi vs hissetmiyorum. İlk yanlışımdı. Zamanı geri alabilsem o zamana alır annemin sözünü dinlerdim. Allah mutlu etsin herkesi evinde.

Masumlarevi ilk aşkım baskasiydi. Birbirimizi severken eşimle evlenmek zorunda kaldım. Benim yüzümden aklını mi yitirmedi , kanser mi olmadı. Rabbim onun yardımcısı olsun. İnşallah çok mutlu olur. Asla hakkında kötü dusunmedim , kötü konuşmadım. Çok iyi bir insandı. Sadece şunu söyleyim gerisini anlayın. Düğünüme sessizce gelip beni görüp gitti. Başkası olsa ortalığı yikardi

Panda Allah’a havale ettim zaten beddua etseydim emin ol daha beterini söylerdim 😂 çok hakkımı yedi hakkımı helal etmiyorum bu yüzden

deleted1 yok valla nefret de etmiyorum. Allah’a havale ettim 😂 hakkımı yedi kul hakkına girdi. Hakkımı helal etmiyorum sadece

Masumlarevi amin amin 🤲 aynı beni anlatmışsın ondan snra kaç kişiyle çıktım evlendım çocugum oldu ama hala aklımda sevgi olarak deglde nefret pismanlık olarak. Farklı sehirlerdeydk ayrldktan snra hep dedim çıksın bikere karşıma son kez göreyim diye ama ckmadı. Hoş çıksa napçam onuda blmiyorum 😄 yüzúne tükürmek istiyorum seneler geçti ama aklımdan çıkmadı Allah belasını versin mutlu olamasın insallah 🤲😂😂

Masumlarevi

Masumlarevi evet unutmadım 8 sene oldu evleneli aynı sehirde aynı mahallede hayat sürüyoruz gitme sansm olsa bir dakıka durmam gördükçe duydukça acı hissediyorum birbirimize 8 senemizi verdik bir o.. Uğruna heba oldu onca senemiz 🤐

Mavisim20 bela okuma canım sende 😂 döner seni bulur 😂 ama iki yakası bi araya gelmesin 😂benim karşıma çıksa tükürmem bile düşün artık 😂 ama Tokat yer heralde 😂

Masumlarevi Allah ından bulsun ne hali varsa görsün ama hakkım asla helal degl. Bu dünyada olmasada öbür tarafta çıksın karşıma 😁

(Aşk acısı çekenlere)

Çiçekli şiirler yazmama kızıyorsunuz bayım.
            Bilmiyorsunuz…Darmadağın gövdemi çiçekli perdelerin arkasında saklıyorum.Karanlıkta oturuyorum,ışıkları yakmıyorum.
            Çalar saat,zembereği boşalana kadar çalıyor.
            Acı veren bir sevişmeyi hatırlıyorum.
            Bir bıçağın gereksiz yere parlaması bu.
            Yıllardır kendimi bulutlarda saklayan illegal bir yağmurum.Bir yağsam pahalıya malolacağım.

(Grapon Kâğıtları)

Munis bunları saydığıma göre aldatmış oluyo 😂 yüzüne tüküremediğim için bunları söyleyemediğim için unutamadım 😂😂