uzmanprf Herkesin sorunlarının mutlaka alternatif bir yolunu bularak yada bulabilmek için çaba sarf ettiğim meslek hayatımda kendi hayatımın çıkmazın da biçare kaldım… Tüm gece kendimi sorguladım hala güçlü hala dimdik görünme çabasında olmam neyin nesidir ben kibirli ve gururlu birimiyim neden hala kimsenin omzuna başımı koyup biraz burada kalabilir miyim çok yoruldum dinlenebilir miyim diyemiyorum neden hiç tanımadığım sizlere bu kadar rahatken tanıdığım herkesin karşısında gülümserken boğazımda ki düğüm beni soluksuz bırakıyor ben herşeyi hallederim herşeyin üstesinden gelirim kibrine bu kadar kapılmış olamam herkesin çok mutlu olmasını isterken kendime bu zulmü yapmış olamam geceden beri hep düşündüm dua ettim kalpleri bilene sığındım şüphesiz Allah da biliyor ki benim en büyük duamdır tüm insanların mutluluğu huzuru hatta insanlar tek değil hayvanlar ağaçlar denizler tüm kainat mutluluk üzere var olsun hor bakılan hor kullanılan hiçbir yaratılmış olmasın bu yeryüzünde ben bu niyetleri beslerken kalbimin kibirli olduğuna inanmak istemiyorum öyle biri olmak istemiyorum güç gösterisi yapan biri olmak istemiyorum ve güçsüz yönlerimi gizlemek saklamak onlardan utanmak istemiyorum bugüne değin bir çok danışanım benim güçlü kadın oluşumu kendine rehber edindi ama aslında ben güçsüz halimle de bir çoklarına örnek teşkil edebilirdim hep iyi olmak zorunda değiliz hep pozitif olamayız herşey herzaman düzelmeyebilir düzeltmeyebiliriz bunlarıda kendi üzerimden sunabilirdim. Sizlere çok rahat kendimi ifade edebilmenin hazzı ile durmadan yazmak istiyorum ama zincirlerimi de sizler sayesinde kıracağıma inanıyorum bugün buraya yazıyorum yarın karşımdaki kişilere anlatabileceğim aslında o kadar güçlü olmadığımı…Yine hepinizin güzel fikirlerini yorumlarını görüp yanlışımı doğrumu birde dışarıdan izlemek istiyorum. 🙏🏻💝
hayatsevinceguzell uzmanprf terzi kendi söküğünü dikemez kesinlikle başka bi uzmandan yardım almayı denediniz mi eğer İstanbuldaysanız çok iyi birini önerebilirim sizde zaten bu camianın en iyisini tanırsınız
lgrth uzmanprf hala kimsenin omzuna başımı koyup biraz burada kalabilir miyim çok yoruldum dinlenebilir miyim diyemiyorum En yakınına söyleyip destek almak yerine uzakta arama bu desteği eşinden iste..çekinme isterken şansı hakediyorsunuz sizin boşanmanız bir çoğumuzu üzecek 🥲
perimasali802_ uzmanprf bir şans verebilirsin eşine Olmadı en azından içten içe bir konuşma belki istediğin şeyde olabilir bir dayanak gibi 🥹
Smartlady uzmanprf Merhaba söyliyeceklerim hayatınızda ne gibi bı etki verir bilmiyorum, ama içimden ne gelirse söylemek istiyorum . Anladığım kadarıyla eşinizle aranızda büyük olumsuz birşey yok ve en önemlisi bir bebeğiniz var . Bu hayata iki şey çok inanırım herşeyin geçici olduğuna ve mükemmel bir hayat olmadığına. Her evlilik sıkıntı içerir önemli olan bunu konuşarak düzelte bilmek ve bazen hatayı kendindede aramak . Aslında erkekler çok basit varlıklar biz onları gözümüzde çok büyütüyoruz yanlış anlamda değil ama . Bazande insan içine dönmeli içindekileri iyileştirmeli enerjisini yüksek tutmalı ve bazende kendini törpulemeli Senden kendini sevmeni ve geriye gidip yaralarını iyilestirmeni isterim emin ol eskideki yararlarını iyilestirdiği de gelecekte hiç bir olay seni sarsmaz ve en önemlisi konuşun saatlerce günlerce konuşun konuşarak haletmeyeceğiniz hiç birşey yok ve siz yeteri kadar çabayı gösterdiğiniz de haledilemiyosa( bu iki kişinin gönlünün olmasıyla alakalı olacak haledilecek bişey ) o zaman kendinizi yıpratmanın anlamında yok sonuçta hayatta bı defa geliyoruz bırakın gitsin . Şunuda son olarak belirtiyim hayat çok zor ve bı o kadarda karmaşık hiç bir evlilik ilişki sorunsuz değildir çözümü dışarda aramak yerine içinize dönün. Ve kalbini hafif tut çıkmazda hisetme kendini. Hiç bir durum kalıcı değil bı saat önce üzgünken bı saat sonra mutlu olunabiliyor 💖🤍
kaardelen uzmanprf Bence böyle ele avuca sığmayan sebeplerden eşinizden ayrılmayın lütfen 🥹 İnsanlar şiddet görüyor, aldatılıyor ve buna rağmen kimi boşanmak istemiyor kimi boşanamıyor. Ki boşanmaları gerekirken.. Ama siz de böyle şeyler de yok bildiğim kadarıyla. Bunu yuvanıza yapmamalısınız. İyi olun, ve iyice düşünün. Umarım hep mutlu olursunuz ❤️
uzmanprf Mesajın içeriği babası bebeği sormuş ve ben görmemişim evham yapmış diğerleri gibi (benim üç yavrum) oda benden vazgeçmez değilmi beni unutup yok saymaz Annemi üzen bir adamı görmek istemiyorum demez diye sormuş. Karşılık olarak Babalar evlatlarının güvenle sırtını dayadığı çınar ağacıdır oğlumun herdaim güvendiği o biricik koca çınar olarak uzun sağlıklı bir şekilde yaşa ve lütfen oğlumdan gölgeni asla eksik etme yazdım… Ve karşılığında bana beni sorgulatan söküğümü dikemediğimi fark ettiren o mesaj…
belladonna Siz tekrar bir araya gelmeyi hak eden bir çiftsiniz bence. Severek ayrılıyorsunuz, ayrılmayın.
belladonna uzmanprf İyi düşünmüşsünüz. O zamana kadar da siz iyice düşünüp karar vermiş olursunuz. İnşallah mutlu olursunuz
rouge_ uzmanprf konu ne bilmiyorum ama bildigim sey affedilmeyecek bisey olsa bu sansı vermezdin iletişiminiz böyle olmazdı ve postunu okurken hislerin bize geciyor gibi yani gerçekten bitseydi bu sekilde duyguyla yazmazdın üzülmenin nedeni de bitmemiş olması ve belliki ne sende ne karşı tarafta bitmiş o yüzden barısacagınız cok olası bunun için de kendini üzme artık lütfen düsündükce baska seylere takılıyor insan sende de öyle olmus birde bana iyi gelen bir cümle var böyle zamanlarda derim ki ben ne kadar düsünürsem düsüneyim ne yaparsam yapayım ne kadar üzülürsem üzüleyim olucak olan sey olucak en iyisi anı yasamak akısına bırakmak şimdi ormanda yürüyüse cıkıcam günesin tadını cıkarıcam sadece nefesime doğanın kuşların sesine odaklanıcam anda kalıcam belki kitap da okurum kimseye ihtiyacımız yok en iyi dost kendin doga ve kitaplardır bana gore ha bir de ne yalan söyliyim alısveris kozmetik de benim arkadasım dkdk sephora alışverişi yaptım dus makyajı yapıcam oturup tadını cıkara cıkara yüksek sesli müzik esliginde tavsiye ederim dkdk🤍
kurabiyevarsimitvar Gördüğüm kadarıyla bir şansı hak eden çiftsiniz çok tatlısınız🥹🫶🏻 İnşallah aranızdaki bütün anlaşmazlıkları çözüme kavuşturursunuz ve musmutlu, huzurlu, neşeli, sevgi ve saygı dolu bir şekilde yuvanızı devam ettirirsiniz.🩷✨️