sedanu ay kızlarrr diyet yapmaya başladım aralıklı oruç tarzı besleniyorum ama şu gece açlığını çözemedim bi türlü. Bebişim geç saatlere kadar ayakta bende ayakta kaldıkça acıkıyorum resmen . Var mı tavsiyeniz gece açlığına [](https://)
buzdankalpler sedanu tarçınlı yoğurt tüketebilirsiniz. Veya yoğurdu sade ya da tatlandırmak için çok az kuru meyve ile karıştırabilirsiniz. Tarçınlı yoğurt genelde tavsiye edilir. Hem metabolizma hızlandırıcı hem tok tutuyor.
ikizleretakke sedanu benimde asamadigim konu bu. Salata havuç yemeyi tercih ediyorum. Oda olmazsa elma yada yulaf yiyorum. en azından kalorisi az. Elin asla tatlıya bisküviye gitmemeli
sedanu basak23 ya geceleri bebişten dolayı uyanığım ama sabahta erkenden uyanıyor valla onun uykusu düzene girse benimde beslenmem girecek gibş
basak23 sedanu hurma falan ye ya ceviz badem bence diyetteyim emziriyorum diye yazmış bana ceviz badem aralıklı oruç yapıyoruz aslında
burjuva Bunu okurken dört tane lahmacun söyledim kendime üstüne de kırk tane midye dolma 🥲 gerçekten geceleri hamile kadınlar gibi aşeriyorum