Kızlar eşimin perşembe günü önemli bir mahkemesi var. Sürekli stres altında olduğunu söylüyor bu nedenle benden ayrı yatıyor ilgi sohbet muhabbet yok. Birşey olsa konuşuyor yoksa konuşmaz. Ama sadece bana öyle ailesine gayet güzel gülücükler saçıyor. O böyle yaptıkça bende kendimi geri çektim önceden çağırırdim odaya artık çağırmiyorum. Geçen konuşmaya çalıştım bana mahkemeye kadar sabret dedi. Ama bu şekilde olmaz yani fikir almak istiyorumm

ikibebeannasi mahkeme ve siz ne alaka çünkü ailesine gülücükler saçıyor diyorsunuz. Asıl ailesi siz değil misiniz eşi olarak yani hayat arkadaşı yatağı ayırma ne alaka konuşmama ne alaka yani zor bir süreç ise bunu sizinle atlatmak varken bu yaptıklarına pek anlam vermedim saçma geliyor

Strestendir yanında ol umursama diyemiyorum çünkü sadece size böyle davrandığını yazmışsınız. Başkalarına çiçek, size buz ise orada art niyet ararım ben. Karşınıza alıp konuşun anlıyorum endişelisin. Bu endişine hak veriyorum ve yanındayım fakat başkalarına pozitif, bana negatif davranman kendimi değersiz bir çöp gibi hissetmeme neden oluyor. Yüzüne tebessüm ettiğin kişiler benden, eşinden daha mı değerli ki bu zor gününde benim yanında olmama müsaade etmiyorsun? Vs.

ikibebeannasi geçmiş olsun ya kadın var ya da sanal kumar oynuyor. Mahkeme bahane he stresliyse ailesine de suscak o zaman

ikibebeannasi
    Eş demek ne demek arkandaki dağ sığındığın liman sıkıntını konuştuğun derdine derman olan değil mi?
    Senden uzaklaşıyorsa iyi düşünemiyorum ne alaka ayrı yatmak. Mahkemeye kadar beni rahat bırak ne mana.