Biyiklim Moonlight_ Diyarbakır memleket, Muğla yaşadığım yer, ev işleri bitmedi bi türlü ama gelcem 😅🥰
Moonlight_ Biyiklim ay mugla cok güzel bi yer 😍😍😍 tamam canim sen hallet islerini ev isi zaten hic bitmez😅
Biyiklim Moonlight_ vala bitmiyor en iyisi bittiği zaman atarım 😂, evet muğla çok güzel yer Diyarbakırin bir köyünden kalk muğlaya gel ne güzel bir kader 😍😂
Bahtsizbedevi_ Moonlight_ aşkım kilo aldıran ilaç aldım bugün başladım oda uyku yapıyo bi uyumuşum daha yeni gözümü açtım 🤣
lanjalee Moonlight_ affet ağam ben ettim sen etme 😂 ay dün çok yorulmuştum öyle bi bakıp çıktım kayıtsız kalamadım bari beğeneyim uygun zamanda yazarım demiştim 🫢😄😄
Moonlight_ lanjalee beni okadar düsünmen bile yeter askiiim❤️😘😘😘😘 ne yaptin dün yorma kendini bosver amaaan hic biseye degmez🤣
lanjalee Moonlight_ gezdim tozdum kız 😂 ama insan gezince de çok yoruluyo hava da çok sıcaktı oğlan da zaten full enerji 😅 canımsın moonim seni nasıl düşünmem 😍
Moonlight_ lanjalee yeterki gezmekten yorul be jaleeem seviyorum seni yerin bende hep ayri biliyorsun😘❤️ bilmezmiyim erkek cocugu hele🤣🤣🤣🤣