lanjalee perimasali802_ elbise dolabı olurdu , dıştan sapasağlam çok düzgün , içi karmakarışık düzelt düzeltebilirsen 🫢😂
kubrayyllmz Gardrobun üstünde duran valiz senede bi lazım olur oda aynı ayda yılda bi lazım olur kendileri
Sutlucikolati perimasali802_ bu aralar gogusuumde inanilmaz bi ağrı var sol kolumu her hareket ettirdigimde o agei saplaniyor nefes aldikca bile bu yuzden bugun kahve icemedim🤣
goktugpasam Dün görmüştüm aklıma klima gelmişti, hala da başka bişey yok aklımda. Normalde gayet sıcak ama bazen aşırı derecede soğuk dolayısıyla sinir bozucu oluyo 😂
ferenn perimasali802_ Elektrikli Süpürge çünkü hayatımdaki kötü şeyleri çekip atar, her zorluğu onunla atlatıyorum bazen ona kızsamda her evde olur o kadar 🥹
momd perimasali802_ duvara takılı pilsiz saat olurdu( küsüm kırgınım) arada doğruyu gösterse de çoğunlukla yanlış gösteren bozuk saat
momd perimasali802_ iki gün önce aşığım bu adama ya mükemmel diyordum şimdi dövesim geliyor 🤦🏻♀️ yemin ederim kocan mı var ikinci çocuğum mu belli değil