hayatsevinceguzell sessiz149 bende meraktayım bu arkadaşa yardım da etmek istiyorum bu konuyu hekim arkadaşlarıma danışıp hangi branşa gitmesi gerektiğini öğrenebilirim eğer isterse
sessiz149 hayatsevinceguzell arkadaş cevap verirse yardımcı olmaya çalışırız ama postu açtı gitti kafamda deli sorular🤔
Sutlucikolati burcu25 anal iliskinin acisiyla insan yataktan fırlayarak uyanir can havliyle cok normal gelmedi bana bu durum siz bi psikiyatriye gidin en iyisi
sanslikralice kurabiyevarsimitvar kız bende vallahi bu arkadaşa çok şaşırdım cevapta vermiyor sinir oldum😂
sanslikralice Citlembik olabilir ya da eşi ilaç veriyor uyutuyor bayıltıyor ya da birlikte madde kullanıyorlar başka aklıma ihtimal gelmiyor 🤷🏼♀️ bi de cevapta vermiyor çok ilginç
kurabiyevarsimitvar sanslikralice İşi vardır belki ya bazen ben de birkaç gün hiçbir uygulamaya girmiyorum hayattan soğuyorum xpemqöxğwğq ya da eşiyle belki tartışmıştır Allah korusun.
sessiz149 sanslikralice haklısın bu ihtimalde var belkide ilaç veya madde etkisinde hissetmiyor yada geç hissediyor iş bittikten sonra
sessiz149 sanslikralice aynen bazen ben eşim uyurken elliyorum hissedip uyanıyor aynı şekil oda beni elleyince ister istemez uyanıp üstüne falan geçiyorum soyunuyoruz ama hepsi bilinçli yani arkadasinin analı bile hissetmemesi tuhaf yani acısı var bi kere
sanslikralice sessiz149 tabi canım hissetmemesi çok saçma bunların hepsini geçtim ben uyurken evde çıt sesi çıksa anında kalkıyorum 😂 yani anal bi de çok ilginç
sessiz149 firdevskartal ama insan eşine neden bunu yaparki istese zaten birlikte olurlar acaba eşisinin psikolojik sorunumu var açıkçası bana baya sapıkça geldi eğer öyle yapıyorsa
sanslikralice kurabiyevarsimitvar umarım kötü bir şey yoktur sadece işi vardır… ama yazdıkları hiç normal gelmedi bana
Bahtsizbedevi_ @burcu25 arkadaşlar ben az önce ne okudum yaa şoka girdim bi türlü o şoku üzerimden atamadımda çok değişik çok enteresan bişey 🤔