• Sağlık
  • Ella aldım ama geç mi kaldım?

Kızlar merhaba dün akşam eşimle ilişki yaşadık bu sabah hemen eczaneye gittim ve ella aldım ama yine de çok stresliyim acaba geç mi kaldım

Merak etme hiç geç kalmamışsın tam aksine en etkili zaman diliminde almışsın ilk 12 saatte alınca koruyuculuğu en yüksek seviyede oluyor

Citlembik Gerçekten mi ya ben çok panik yaptım çünkü 1-2 saat bile geç olsa korumaz gibi geliyor insana

kedilideli Yok yok öyle düşünme sen sabah alarak çok iyi yapmışsın ella zaten 120 saate kadar etkili ama ne kadar erken alınırsa o kadar iyi

Citlembik Yani şu an için fazladan bir şey yapmam gerekmiyor diyorsun değil mi

kedilideli Aynen öyle sadece stres yapma çünkü o da adetini geciktirebilir bir haftadan fazla gecikirsen test yaparsın o kadar

Citlembik Tamam biraz daha rahatladım ama yine de kafam kurcalanıyor tabii ister istemez

kedilideli Çok normal ilk kez kullanıyorsan endişe olması ben de öyle olmuştum ama sonra rahatladım bir de sana bir site önereyim ertesigun com var çok iyi bak

kedilideli ben oradan baya bilgi almıştım sık sorulan sorular kısmı var bir de uzmanlar cevap veriyor

Citlembik Valla çok teşekkürler özellikle bu site önerisi çok makbule geçti

kedilideli Bak mutlaka kafandaki soruların çoğuna yanıt bulursun hem daha rahat olursun hem de bilgi sahibi