Ruyaa ahahahah Allah seni benimkinin de eski nişanlısı varmış baya kocamı soymuş dolandıröıs ailesi ile birlikte kızım resmine baktım kıskanırım diye düşündüm döndüm kocama baktım kocam da boylu poslu kara kaş göz ama kumral ve yapılı vücudu var bende orta kilo 60 kilo tabi bekarken 55 kiloydum 160 boy insanım ve eşim iri yapılı insan sevmez kadına bakayım dedim allahım bildin erkek gibi ve aşırı derece kilolu ve kapkara yani asla ama asla kocamın tarzı değil bunu nasıl sevdin Allah seni kurtarmışta bana düşmüssün dedim eşim düğüne gitti keşke bende gitseydim eski nişanlısımım ailesi oradaymış gitmedim. İki görümcem iyi ya severim ama biri fitne fesat ve herseye çok müdahil karışan istedi gibi olsun isteyen biri ben ise asla bana karışılmasını sevmem haaa annesi yani kaynanam yüzüme bana kaynanalık yapmaz ama aşırı tripli insan ve gerçekten arada yalan konuşur. Bu arada nasıl oldu bilmiyorum bir konu oldu elim annesi ile konuşurken benle ilgili konu oldu kaynanam yalan söyledi eşim de açık açık yalan konuşma yalan konuşuyorsun diye bağırdı. Gerçekten bilerek mi yalan konuştu yoksa acısı varda unuttu da mı öyle dedi bilmiyorum elimin benı savunmasına sevindim. Kocamda kocam valla bir haftadır adam o kadr yoruldu ki peşimde ameliyatım vardı kötüydüm saolsun eşim ilgilendş ve küçük görümcem saolsun onda ilgilendi ve onu daha yakından tanımış oldum zararsız biri aslında. Sadece eşimin bir ablası iyi mi kötü mü asla anlayamadım ama sevmedim yanlış buldum çok şeyi vardı kavga ettik asla hakkım helal değil bana çok şey yaşattı