berenmiss Kızlar aranızda kullanan var mı bu makinelerden Philips var özel bölge için de kullanılıyor bi de eski model arzum vs var braun var kullanan var sa fikir verebilir mi
annekadin berenmiss philips 4 aksesuralıyı kullanıyorum cok memnunum ama branş sa iyi eski makinem da ondandı ama mutlaka ıslak kuru olanından alın
Medusa berenmiss 7-8 yıl braun kullandım memnundum, bozulunca philips aldım 8000 serisini bunu daha çok beğendim, ıslak kuru kullanabiliyorsun hiç çizmiyor. Öneririm alacaksan
Siyahbeyaz_ berenmiss canı philips kullanıyorum bende çok memnumun ama hangisini alırsan al şarjlı alma çeküm güçleri çok düşük ve şarjları çabuk bitiyor
berenmiss annekadin çilek bacak yapıyor mu ben düzenli rutin oluşturmaya karar verdim onunla alıcam artık çoğaltır mı sizce bacaklarım pürüzsüz olsun istiyorum bıktım artık 😭
Medusa berenmiss Çilek bacak ben de hiç yapmadı ama o biraz da genetik sanırım. Pürüzsüzlüğü güzel ben memnun kaldım
Siyahbeyaz_ berenmiss kuru ve şarjlı değil prizle çalışıyor üç senedir kuşlanıyorum çekim gücü çok iyi