Biyiklim Sutlucikolati elim titredi silerken nasıl umurumda değil 😂😂, gene geldim sizler için bağımlı yaptınız beni 😊😄
lgrth Biyiklim bende merak ediyorum önce bir erkek gibi geliyor sonra kız gibi geliyor başka ihtimal de yok zaten 🤪
Biyiklim lgrth çok kilo alır mıyım sence ya , vazgeçtim artık kilolu olmak istemiyorum😂, zaten hamilelik kilo aldırıyor, Asya da görsün sildirecem ama fotonun altında üç nokta yok nasıl bildircem
lgrth Biyiklim hep dedim sana sonra bir de verememesi var 😂 kilo almak için erken bir dönem daha ama almazsın fiziğin iyi sadece bebiş göbüş büyür 😂ben kilolu hamile kaldım vardı kilom hala var gitmiyor 😂 ay bilmiyorum yoruma etiketle
Biyiklim lgrth ben bide diyordum 70 olayım öyle hamile kalayım allahtan dediğim gibi olmadı 😂, bakalım ne kadar olcam doğuma kadar
Bahtsizbedevi_ Biyiklim yaa çok tatlış olmuş 🥰hamilelik yakışmış canım zayıf zayıf ne güzel ben son hamileliğimde çok şişmiştim ellerim ayaklarım yüzüm aşırı ödem oldu ayakkabı terlik olmuyodu o derece olmuştu yürüyemiyodum bile kendimi taşıyamıyodum 4.ayda başladı ağırlığım doğuma kadar çok ağır geçmişti inşallah sen öyle olmazsın yürüyüş yapmaya özen göster çokta fazlaca kaçmadan
Biyiklim Bahtsizbedevi_ teşekkür ederim canım 😊 ♥️ , ben şimdiden çok yürüyüş yapıyorum zaten çünkü karnım hem erken çıktı hem baya yiyorum yerken şişiyorum bende o yüzden dikkat ediyorum çünkü zorlanıyorum bende şimdiden
Bahtsizbedevi_ Biyiklim canım çokta yürüyüş yapma erken doğurma riski olduğu için Dr fazla yürüyüş önermeiyolar erken olduğu için 36.cı haftada sık sık yürüyüş merdiven inip çıkma egzersiz ve ilişki öneriyolar doğumu kolaylaştırsın diye rica ederim