Gün geçmiyor ki kaynanam beni delirtmesin… bir önceki bahsettiğim postta olduğu gibi oğlumun günlerdir bitmek bilmeyen bir ishali var. Dün gecede evde yatak yorgan hiçbisey kalmadı koltuklarım felan heryer kaka oldu su gibi olduğu için kakası bacaklarından akıyor çocugun. Neyse bende dedim iki saat bak market alışverişi yapayım temizlik malzemem felan hiç yoktu hemde dedim eczane bulayım bir sorayım doktor randevusuna kadar ne yapabilirim. Çocugu bıraktım o sırada eşim aradı sen alışverişini yap eve git elinde torbayla cocuk zor olur ben cıktım oğlanı alıp eve geliyorum diye tamam dedim. Ay çocuk eve bir geldi şok oldum kaynanam oğlumun saçını kesmiş hemde bebeklik saçları🤦♀️🤦♀️ ben dokunmaya kıyamıyordum neymiş çocuk terlemişde o da üzülmüş kesmiş. Çıldırdım eşime felan kızdım haberin var mıydı diye yok bende alırken anneme söyledim beni çok zor durumda bıraktın suan felan diye. Sinirledim komsuya cıktım dedim biraz sakinleyeyim yoksa eşime saldıracağım sinirden. O arada eşimde annesini aramış yaptıgını beğendin mi eve huzursuzluğu koydun falan filan. İki defa kayınvalidem aradı açmadım çok sinirliydim daha sonra baktım kayınbabam arıyor dedim kesin kaynanam kayınbabamın cebinden arıyor. Açmadım sonra bi mesaj telefonda kayınbabam yazmış size geliyorum nerdeysen eve gel diye. Ben eve indim kayınbabam geldi adam beni suçluyor tamam annenin yaptığı doğru değil ama sende ufacık seylere tepki verşyorsun felan dedi suçlu ben oldum yine. Kaynanam kocamı aramış ordan bas bas bağırıyor ben onun babannesiyim diye. Bende ben eşşek bası değilim annesiyim bundan sonra asla cocugumu sana göndermicem bu ilk ve sondu dedim. Kayınbabamada kaynanamla görüşmek istemediğimi çocuguda birdaha göndermicemi söyledim. Kayınbabam bana tavır aldı neymis telefonu açmamışım diye. Haklıyken haksız çıkarıldık yine iyi mi. Ay çok canım sıkıldı ne dicem napcam bilmiyorum