Merhaba eşim bir kaç gündür biraz şüpheli davranıyor telefonunu karıştırdım ama etkinliğim geçmişinde belli saat aralıkları silinmiş play story de iki tane flört uygulaması indirilip silinmiş gözüküyor. Fatura detayı engellenen aramalar mesajlar hepsine baktım başka bir şey bulamadım bakabileceğim başka bir yer var mı telefonunda
Nereye bakmalıyım
O tarz uygulamalarda bildirimler mail hesabına da geliyor orayı bir kontrol edin banka hesaplarını para çıkışlarını
Bibebekbianne Flört uygulaması indirilmiş gözüküyorsa net bir şekil de uygulamayı kullanıp siz görmeyin diye de silmiş. Çok yakın arkadaşımın eşinden biliyorum. Flört uygulaması kullananın da aldatmama olasılığı sıfır
Bibebekbianne gmailinin ve ya e postanın spam kutusuna bak
kaardelenn uygulamaları onun telefonundan indirdim tekrar ama kayıtlı bir bilgisi yok ne telefon ne e posta hatya birine yanlışlikla googleden baglanip hesap açtım ama uygulamalar play store yüklü olmayan uygulamalar sekmesinde indirilip silinmiş olarak gözüküyor
Bibebekbianne Biliyorum ne demek istediğinizi anladım ama farklı bir Google hesabıyla üye olmuş olabilir.