Bahtsizbedevi_ Nerelerdesiniz kızlar neden sessiz buralar giriyorum bakıyorum ne var ne yok diye ama hep sessiz
belladonna Bahtsizbedevi_ Peride yaz tatiline girdi Yeşim. Geçen yaz da böyle olmuştu. Herkes tatilde 😂
TombulHatun Bahtsizbedevi_ abee sıcahtırr insanın kolunu kaldırası gelmiyor 😂😂 Yazın peride daha durgun ya tatilde bile olmasa insanlar her gün park bahçe kış gibi eve tıkılmıyoruz ondan sessiz kalıyor 😂 tabi ben yine işteyim benm için birşey değişmiyor 😂
Bubenimoykumm Bahtsizbedevi_ 2günlük tatilin acısını yaşıyorum yıka kurut ütüle katla yerleştir bitmiyordu
Bahtsizbedevi_ TombulHatun öğlenleyin bura gel uuuu böyle sıcah yok abe🤣🤣 rabbim kolaylık versin canım gerçekten çok sıcak🌺
TombulHatun Bahtsizbedevi_ amin amin evde soyunp otururum da işyerinde malesef sıcak da daha çok yoruyor insanı 😂
Bahtsizbedevi_ Bubenimoykumm bende çarşamba günü döndüm annemin yanından valizleri yerleştirdim evi havalandırıp temizledim kaç gündür onunla uğraşıyodum bittide rahatladım
kaardelenn Bahtsizbedevi_ Bende sürekli giriyorum sessiz 😁 Yazın genel de böyle oluyor bizim gibi ev kuşları giriyor şu an ahaha Gerçi ben tatile gidince de giriyordum o ayrı 👸
kurabiyevarsimitvar kaardelenn Ben ev kuşu değilim ama ekonomik şartlar ev kuşu olmamızı gerektiriyor xpwöqöxwşaşöf
Bahtsizbedevi_ kaardelenn bende öyle buraya girmeden yapamıyorum 1 haftalığına anneme gittim orda bile hergün giriyodum🤣
Bahtsizbedevi_ TombulHatun ay evet ya biz evde çıplak olduğumuz halde yanıyoruz bazen kendi kendime diyorum bu sıcakta nasıl çalışıyolar diye biz evde yanıyoruz
TombulHatun Bahtsizbedevi_ valla 10bin adımı geçik adım attğm günelr oluyor ölüm gibi ama kimse ölmüyor 😂😂
Bahtsizbedevi_ TombulHatun valla Allah yar ve yardımcınız olsun çalışanların çok zor gerçekten sıcaklarda çalışmak helede yürüyerek gidip gelmek 🤲🌺