Neselibiri ummduha 7 sene olacak ilk zamnlar bi 2-3 sene geri çekilme çok yaptık ama ikinci çocuk olunca ve başka çocuk da düşünmediğimiz için şimdi onu hiç yapmıyoruz prezervatif kullanıyoruz
Sevde_20 ummduha valla ilk zamanlar kaydı sandığım bile olmuştu…ilk zamanlar acıma oluyodu esimde ipini hissetmisti ama zamanla gecti bu arada ilk 6 7 ay güvenmedim ben zamanla yerine oturur ancak diye düşündüm tedbir aldık yine de … 2 sene oldu canım
papatyakadin ummduha 3 yıldır geri çekilme ile mantıksız e et ama böyle bilinçli bir şekilde korunmadığımızda ilk seferde hamile kaldım
evin49 ummduha Prezervatif oğlum 9 aylık geçen ay bi kaza sonucu hamile kalmaktan son onda yırttım diyebiliriz 🤣
kurabiyevarsimitvar ummduha 1 yıla yakındır prezervatif ve doğum kontrol hapı ile. İmplant taktırdım doğumdan sonda mükemmel bir şeydi ama koluma uyum sağlamadı başaramadık aabii… (ilerleyen zamanlarda kilo alıp tekrar deneyeceğim kesinlikle)
ummduha Bahtsizbedevi_ ya ben yemi taktık dün eşimden gizli🥲 1 hafta ilişki yok dedi doktor. Siz ilişkide birşey hissettiniz mi karnınzda? Veya eşiniz hissediyormu? Nolur yardım edin💝
Bahtsizbedevi_ ummduha yok canım bişey hissetmedim ne ben nede eşim zaten bende eşimden gizli taktırdım eşim hissetse söylerdi