Eşim ailesine aşırı düşkün. Annesi olacak o kadın , turşu yapmış ve kardeşim de bize gelecekti (başka şehirde yaşıyoruz) getirmesini söylemiş o da getirmedi kaynanam da eşimi doldurdu bugün bana niye getirmedi kardeşin dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü kaynanam o turşuyu eşim için yaptığını söylemiş anneme annem de o yüzden yollamak istememiş kardeşimle. Annesinin ayrım yaptığını, lohusayken benim bakıma muhtaç olduğum dönemde annemi evden yollayıp ben bakarım diyerek geldiğini ve kendisinin hasta rolü yaparak benim ona baktığımı ev işlerini benim yaptığımı, hamileyken kaç defa bana yemek vermediğini ve yaptığı bir çok haksızlığı bağırarak anlattım. Onu Allah’a şikayet ettiğimi de anlattım. Sonra eşim bir sinirlendi adeta gözlerinden ateş fışkırıyor saha fazla ileriye gitme dedi ve yanına geldim beni ittirerek gözüm görmesin seni çekil şuradan dedi ve odaya gitti. Kızlar ilk defa böyle bir şey yaşadık ilk defa beni ittirdi ve çok çok üzgünğm ne yapacağımı bilmiyorum. Eşim ailesine aşırı düşkün bu beni artık sinir ediyor. Hepsi kraliyet ailesindenmiş gibi davranıyor. 7 aylık bebeğim var onun yanında tartıştık o da ağladı için parçalandı lütfen bana bir fikir sunun. Sizleri seviyorum canım bacılarım. Not: sakın beni gaza getirmeyin çok çabuk gaza geliyorum.🥺