Eskobar ailelerde evleniyor sözü yanlış bence aileler kendine hizmetçi kahır çekecek laf söz eleştirecek hayatı zindan edicek sözde severler ama aslı yılanlıktan ibarettir ,başka bir aile de kültür davranış tepkiler başka algıda büyümüşüz içerisine girdiğimiz Aileye %100 uyum sağlayamayız tanıdıkça sevilir kimseyi beni sevsin diye zorlayamamda çabada gösteremem çünkü olması gereken seni sen oldugun ogullarının karısı ailesi oldugun için saygılı olmaları gerektiğini anlamıyorlarsa senin sırf huzursuzluk olmasın aman kocam için desende çaresi yok kimse verdiğin emeği çabayı kutlamicak aksine nankör olacaklar o yüzden bir kere çizgini çek eşinle konuş kararından emin olduğunda herkes istemesede razı gelir eşine artık ailesinin sen ve evinizden ibaret oldugunu bu sık görüşme iç içe olma halinin seni yordugunu baş başa vakit geçirmeye ihtiyacın oldugunu ,ailesinede çagırdıklarında açık açık eşimle vakit geçirmek istiyorum çekirdek aile olarak zaman geçirmek istiyorum şuan müsait degilim gibi tavırda olursan istedikleri kadar hır gür etsinler bu deveyi birtek sen gütme