biricik46 Kızlar iki buçuk ay oldu doğum yapalı ilk bir ay anne sütü aldı bebeğim sonra sütüm gelmedi önce cazerette kullandm ama şimdi ne kullanmam lazım hap bitti eşim şehir dışında iki gündür kullanmıyorum yarın gidebilirsem gidip alacağım
basak23 biricik46 canım eczacına sorabilirsin ama yasmin öneriyorlar genelde yazz var galiba bide iyi olan benim bildiğim
Bahtsizbedevi_ biricik46 canım bulgur pilavı ye yeşil soğan yiyosan onuda ye bide pekmezin içine tereyağı koy kavur ye bunlar süt yapıyo ben yapıp yiyodum bu söylediklerimin hepsini yiyodum maşallah göğsüm dolu dolu oluyodu taşıyodu hatta ben hiç ilaç vs kullanmadım süt olsun diye bunları yiyodum hep sende yap bak nasıl göğsün dolup taşacak Allahın izniyle sonra bana dua edersin iyiki söyledi diye
biricik46 Bahtsizbedevi_ inan ilk bir ay sürekli yedim sonra iyice azaldı diye doktora gittim ilaç yazdı birazda Kafa rahatlığı önemli herhalde büyük sorunlar yaşıyoruz sürekli sitres sıkıntı var kafam hiç iyi değil rezene içtim tut çayı içtim bu saydıklarıninnyaninda sürekli taze yağ ve pekmez yapıp içtim pekmezi şerbet yaptım neler neler
Bahtsizbedevi_ biricik46 canım seninki stresten azalmış daha fazla stres yaparsan Allah korusun olan sütünde gider stresten azalmış Allah yardımcın olsun inşallah ne sıkıntın varsa çözüme ulaşır kafanda rahatlar 🌺