sabirverallahimsabirver Avakadobuu bende böyle düşündüm dün fark ettim bir şey söylemedim kafamda kuruyorum gibi geldi bugün iyice bakınca emin oldum
Bahtsizbedevi_ sabirverallahimsabirver evet canım eşimden biliyorum geçen ilişki yaşadık baksırına bulaşmıştı tamda bu renkti ondan biliyorum hatta söyledim değişti
belladonna sabirverallahimsabirver Evet, bu kesin sperm lekesi demek yanlış olur. Başka bir leke de olabilir.
kurabiyevarsimitvar sabirverallahimsabirver bu tür bir sürü leke var burundan akan su da kuruyunca böyle beyaz oluyor terini silince ter de beyaz olabiliyor net sperm diyemem o yüzden seçenek bol kokusu yok mu?
Smartlady sabirverallahimsabirver hayır değil bu kadar beyaz burmazz grileşir veya şeffaf halinde sert bir şekilde yapışır
hellocnm sabirverallahimsabirver bence değil eşim boxere bosaliyor bazen ve kuruyunca bile böyle durmuyor
rouge_ sabirverallahimsabirver yıllardır forumda eşinin iç camasırını kontrol eden kişiler okuyorum bunun nedenini cidden cok merak ediyorum bir türlü öğrenemedim kesinlikle merakımdan soruyorum camasırında sperm olsa ne gibi bir sorun olur ki
kurabiyevarsimitvar rouge_ dışarıda olduğundan şüpheleniyor olabilir belki aldatma vs aklıma o geldi direkt 🫠