Bu sperm mi??
sabirverallahimsabirver bence evet bide tamda alt kısımlar
Avakadobuu bende böyle düşündüm dün fark ettim bir şey söylemedim kafamda kuruyorum gibi geldi bugün iyice bakınca emin oldum
- Düzenlendi
sabirverallahimsabirver evet benziyor
sabirverallahimsabirver degil bence ya çok beyaz degil mi bu.
sabirverallahimsabirver bence değil kıyafette bu kadar beyaz durmaz
- Düzenlendi
sabirverallahimsabirver evet canım eşimden biliyorum geçen ilişki yaşadık baksırına bulaşmıştı tamda bu renkti ondan biliyorum hatta söyledim değişti
sabirverallahimsabirver
Evet, bu kesin sperm lekesi demek yanlış olur. Başka bir leke de olabilir.
sabirverallahimsabirver çok beyaz duruyor ya ben benzetemedim
sabirverallahimsabirver bu tür bir sürü leke var burundan akan su da kuruyunca böyle beyaz oluyor terini silince ter de beyaz olabiliyor net sperm diyemem o yüzden seçenek bol kokusu yok mu?
sabirverallahimsabirver hayır değil bu kadar beyaz burmazz grileşir veya şeffaf halinde sert bir şekilde yapışır
sabirverallahimsabirver eşiniz ne iş yapıyor
sabirverallahimsabirver bence değil eşim boxere bosaliyor bazen ve kuruyunca bile böyle durmuyor
sabirverallahimsabirver ayran ya ne sperimi 😒😒
sabirverallahimsabirver yıllardır forumda eşinin iç camasırını kontrol eden kişiler okuyorum bunun nedenini cidden cok merak ediyorum bir türlü öğrenemedim kesinlikle merakımdan soruyorum camasırında sperm olsa ne gibi bir sorun olur ki
rouge_ dışarıda olduğundan şüpheleniyor olabilir belki aldatma vs aklıma o geldi direkt 🫠
- Düzenlendi
kurabiyevarsimitvar ama aldatma olsa cıkarmıs olur zaten camasırında ne işi var ki
Dis macunu da olabilir
sabirverallahimsabirver ayran lekesi gibi geldi bana
sabirverallahimsabirver sperm kuruyunca daha şeffaf degilmidir