• Düzenlendi

Merhabalar. Reglim geciktiği için kan verdim. Beta hcg 47 çıktı. 1 hafta sonra tekrar kan verdiğimde 3000 çıktı. Doktora gittiğimde daha çok erken 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Ama ne uykum var ne mide bulantısı. Aksine çok enerjiğim. Hiçbir belirti yok vücudumda. Sadece kanda çıkan sonuç ve regl gecikmesi var belirti olarak. Normal mi? Bazıları gözümü açamıyorum sürekli uyukluyorum demiş.

busesa normal canım herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🌺

busesa evet normal benim de hiç uyku halim olmadı hatta gebeliğim ilk 2.5 ay ikiz gebelikti bulantı da yaşamadım

busesa çok normal herkeste uyku olacak diye bir şey yok. Benim bulantılarım 8. Haftadan sonra başlamisti. Bazılarında hiç bulantı olmuyor doktorunu dinle strese girme ☺️

busesa Aynı anneden aynı cinsiyette doğan çocuklarda bile farklı süreçler oluyor, sizin de başkalarının yaşadığı belirtileri yaşamamanız gayet normal

busesa çok normal kuzum inşallah böyle devam eder inan ki mide bulantısı ve uyku hali insanı mahvediyor hamileliğinin tadını çıkar 💃

busesa benim gebelik belirtim koku hassasiyeti ve regli gecikmesiyle kan verdim 7. Haftadan sonra kusma uyku halsizlik düşük tehlikesi olarak devam etti belki ilerleyen günlerde belirtiler degişebilir

busesa normal iki gebelik geçirdim ikisinde de ilk belirti gecikmeydi diğer belirtiler çoookk sonra geldi