SuVeAtes Post açmıştım görenler vardır Sonunda aldık 1 saat oldu dışarı çıktık eşimle hem gezelim ( ben de belki fantezi yaparız amacıyla aldırdım 🤣) Son durumu yazarım 🤣🤣 eşimde bende aldıkkkk
Oluyorumanlasana SuVeAtes ne takviyesi bize de bilgi ver hamileler kullanabilir mi aşırı iştahsızım adamla asker arkadaşı olduk 😂 kaçacak delik arıyorum biraz iştah açıcı biseyler atın üstüme
Oluyorumanlasana Sutlucikolati ne yapayım çikolatam sen söyle 🥹 hiç memnun değilim bu halimden 😂 bu ben değilim kiiii
Sutlucikolati Oluyorumanlasana cevizli sucuklarda cokk iyi oluyor 🤣 hamileyken yeniliyor mu bilmiyorum ama ise yariyor🤣🤣🤣
Oluyorumanlasana tazeann teşekkür ederim canım denicem 😂🫶🏻 kullanıcı adıyla viral olan bacım tşkler 😂
tazeann Oluyorumanlasana 😂😂😂Rica ederim kullanıcı adımla viral olduğumu unutmayan bacım 😆 inşallah faydası olur bende bi ara çok fazla etkisi oluyordu
SuVeAtes papatyajfjdj sabaha anca 🤣 kızım uyursa insallab etkisini göreceğiz. Sabaha da anca yazarım 😁
Oluyorumanlasana tazeann öyle deme 20 haftalık olcam almadim daha 🥹 bundan sonra da dikkat etsem Max 5 6 kilo ile kapatırm inşallah