Cıvıl cıvıl bakımlı süslü bir genç kızken evlenip iş hayatı çoluk çocuğa karışma süreci derken bu koşturmaca da bende eskisi gibi olmadığımı farkettim bir gün kafama dank etti dişil enerjimin azaldığı. Önce doğum kilolarımdan kurtuldum 54 kg a düştüm eski fiziğime kavuştum. Saçlarımı asla kestirmedim belime kadar geliyor saçında dişil enerjiyi arttırdığını düşünüyorum fönsüz veya maşasız asla gezmem kendime bir ev giyim alışverişi yaptım evde dahi olsam her zaman tayt şort elbise süslü rahat şeyler giyerim asla paspal salmış dolaşmam. Kaşlarıma microblading yaptırdım yüzümün ifadesi bile değişti kaş çok önemli, her sabah hafiften mutlaka makyaj yaparım Buda kendimi iyi hissetmemi sağlıyor protez tırnak yaptırıyorum düzenli ellerin bakımlı olması da benim için önemli özgüven veriyor. Takılarımda asla eksik olmaz küpelerim kolyelerim bileklikler her yerimden illa bişey şıngırdar :) her gün duşumu alır kremlerimi sürerim ve parfüm olmazsa olmaz kıl tüy konusunda takıntım var zaten kollarıma kadar alırım Bunlar benim kendi enerjimi özgüvenimi yükselten rutinlerim umarım yardımı olur 🌸