XBlueX Ornek goat icin dusunduklerimi sizlerde dusunuyosunuz ama soylemeye gelince dile getirmediniz. Dediklerimi sanki dusunmedinizmi icinizdem gecmedimi kadin keyfinde guzellik pesinde kisa giymeler falan sanki siz benim gibi dusunmediniz dusundunuz dile getiren ben oldum. Diger konu rouge ve goat parfum muhabbetide parfum konusulur biter uzattikca uzattilar sanki siz rahatsiz olmadinizmi oldunuz dile getiren ben oldum. Peki @rouge_ ha
La havleeee ablacım artık bizi bi salsanmı ya başka işin gücün yokmu oturup bunları kendine dert ediniyorsun.
Sana neden dert oluyor benim kısa giyip giymemem bakımla ilgili konuşmalarım neden ama taktın. Git sende süslen bakımını yap belki biraz pozitif enerjin gelirde insanlara saldırmazsın. Benim eşim vefat etti diye ne yapayım burda bi post açıp dövüneyimmi ağlayımmı ferhat figanmı edeyim. Birde demişsinki herkes öyle düşünüyor ben dile getirdim. Kimin ne düşünüp düşünmediği sence benim umrumdamı. Değill… Kaldıki buradaki herkeste ne düşünürse açıkça dile getirebilen insanlar.Önde başka konuşup içten içe kimse ay goata bak kısa giyiyormuş kocası öldü tüüü kaka kimse emin ol dememiştir. Benim bir oğlum var ve onun için sağlam durmam gerek ve duruyorumda. Şuan psikolojime iyi gelecek şeyleri yapıyorum bunların içindede senin dediğin gibi parfümler bakımlar güzellik ürünleri bunlarla ilgilenmek bana iyi geliyor. Bence sende kendini oyalayacak bir iki şey bulsan şu halinden kurtulursun. Ayrıca rouge ve bana emir verir gibi ucuz parfüm postu istemişsin. Burada ürün konuşurken bir limit yok şukadar fiyatı geçmeyin aman sakın ha denmiyor denemezde. İşine gelen alır gelmeyen almaz. Yazılanlarıda deli gibi kelimesi kelimesine okumaz çünkü onu ilgilendirmemiş geçer gider. Biz burada kimseyede hava atmıyoruz evet dediğin gibi pahalı ürünler bilmediğimiz ürün oldumu işte ne güzel fikir alıp verdik iptal ettiğimiz oldu yerine başka aldığımız oldu. Yani işin özeti burada istediğimiz kadar konuyu uzatabiliriz günlerce parfüm konusu konuşuruz sen bir zahmet okuma. Bundan sonrada hiç bir sıçramana cevap vermiyorum. Ne güzel pozitif uyandım şurda iki dakkada sinirim tepeme çıktı. Seni görmezden gelmek daha iyi