Ya kızlar ben adet öncesi ve adetken çok kırıcı oluyorum. Agresif ve sinirli olup herşeye çatıyorum. Eşime istemeden çok kırıcı şeyler söylüyorum durduk yere kavga çıkarıyorum sonrada pişman oluyorum. Kendimi tutamıyorum engel olamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz artık böyle bir insan olmak istemiyorum 😔
Adet döneminde sinir
__22051205hs Bende böyleyim çok gergin ve sinirli oluyorum hatta ağlıyorum
__22051205hs ayy bende öyleyim ya regl olmaya yakın ve regl olduğumda çok agresif ve sinirli oluyorum eşime çatıyorum suratım istemsizce somurtuyo eşiminde en sevmediği şey surat asıklığı napıcamı bilmiyorum
__22051205hs Bende aynı durumdayım. Durduk yere herşeye ağlamayı geçtim buna razıyımda, okadar çok sinirli oluyorumki resmen başka birine dönüşüyorum. Sonradan pişman olsamda elimde olmadan acayip oluyorum malesef
ay napcaz biz böyle bilmiyorum vallahi kadın olmak zor 😔🤣
__22051205hs hemde nasıl zor herşeyi biz çekiyoruz erkeklerin böyle sıkıntıları yok bazen diyorum keşke annemden erkek olarak doğsaydım🤣
__22051205hs bende ben de ben de çok sinirli oluyorum. Eşim hemen anlıyor senin günlerin geldi diyor 🥰😁😁
__22051205hs bu durumu yaşamam için regl olmama gerek yok ben hep böyleyim ya ben napim bana d abi çözüm önerisi söyleyin