Selam arkadaşlar eşimin amcasına ev cikti TOKİ’den ben im peşinat vercek param yok peşinati verin evi siz alın dedi neyse aldık 7 aydır ödüyoruz takstini şimdi biz sözleşme yapmk istyrz çünkü sıkıştığı zaman bizden para istiyor evi satmaya kalkiyor ev onun üzerine bişey yapamyrz sadece takstini ödüyrz bu zamana kadar 300 bin para verdik eve sözleşme yada vekâlet her hangi bir şey yapabilirmyz hakkımız varmı öyle biseye gerçekten çok canım sıkkın sanki boş yere ödüyomuşz gibi hissediyorm hiç güvenmiyom amcasinada of öyle işte lütfen beni bilgilendirirseniz çok sevinirim aranızda avukat fln biri varsa yardımcı olurmsnz

Lütfen görün beni😪😥

sunaseyran Allah yardımcınız olsun çok sinir bozucu bir durum inşallah bilen birisi çıkar. Bizede çıktı toki eşim baya araştırmalar yapıyor akşam gelince ona sorayım bir de.

sunaseyran ödemeyin bence size ödetip ödetip borç bitince ev benim derseniz hak talep edemezsiniz ki kimseye güven olmaz

mmommy valla tek seçenek bana da ödememek gibi geliyor giden gitti artık bundan sonrasını vermeyin üstüne kalsın

sunaseyran evin iki katı değerinde senet imzalatın bakın bakalım çıtı çıkıyomu. Bizde tokiden ev aldık. Ev başkasının üstüneydi borcu bitmediği için üstümüze alamadık . Alırken senet yaptık birde memur kefil buldurduk..Tam borç bitmeye yakın adam caymaya kalktı eşim seneti gösterdi parayı bana ödersen al ev senin olsun dedi. Adam tıpış tıpış gitti tapuya imzayı imzaladı.

Eso37 Senet i kabul etmemiş canım bizde sunduk da

Eso37 Bizden 100 Bin para istedi borcu varmış flnn satmasina izin vermedik bklm notere fln gidp sorcaz ariycaz haakimizi

Eso37 Memur kefil mi buldnz bzmde böyle bişey e ihtycmz var

sunaseyran evet memur kefil bulup evin iki katı değerinde senet imzalattık