balkabag Kızlar ben hamile kalamıyorum 6 ay oldu doktorlar da 1 sene olmadan gelme diyor ne yaptıysam olmuyor bu durumu yaşayan oldu mu
womn balkabag korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldim normal yani düzenli korunmada ozellikle stres yapma tadını çıkar
Tinnymom balkabag eğer regl in çok düzenliyse yumurtlama günlerine denk getir . En yüksek günde ilişkiye gir. Ben iki. Hanileiğimde de öyle yaptım.
ctuugba balkabag merhaba tüpleriniz kapalı olabilir benim kardeşim de iki yıl hamile kalamadı rahim filmi çekilip kanallar açılınca ertesi ay hamile kaldı belki Sizin de böyle bir sorununuz vardır
kurabiyevarsimitvar balkabag benimde 6 ay olmadı 6 ay boyunca da geri çekilme yapmıştım yani öyle farklı korunma da kullanmamıştık normal diyor herkes takma kafana ben amaan diyip salmıştım sonra baktım hamileyim
balkabag Düzenli denedim onu da ama yine olmadı artık doktora yalan söylemek zorunda kalıyorum 1 senedir olmuyor diyeceğim 😀
Tinnymom balkabag bizde evlendik dört ay boyunca korunmasız ilişliye girdik bişey olmayınca doktora gittik oda bize altı ayı geçmesi gerek dedi sonra bi baktım iki ay sonra hamileyim
3erkekannesi balkabag öncelikle olmuyor diye düşünmeyeceksin stres yapmayacaksın ilişkilerinde rahat ol tadını çıkart hergün deneyin yani biraz yorucu olabilir ama hergün yapın 😅 bide ilişki bitimi uzan biraz direk kalkma rahat bırak kendini
aysglhale balkabag yumurtlama gününü hesapla stres yapma amuda kalk ayaklarını kaldır yada beline yastık köy 🥰
Acibaal Bebeği düşündüğünüz için stres yapıp kafaya takmayın o zaman olmuyor bu gerçek bende yaşadım akışına bırakın beklenmedik bı anda oluyor inanın rabbim hayırlısını versin inşallah