meriy O kadar kırgınım ki kimseye diyemiyorum söyleyemiyorum.. Eşim beni başka kadınlarla aldatmış konuşmuş falan da filan affetmek istemiyorum içimden gelmiyor. Kalbim çok kırık beni affet diyo ama içimden gelmiyor çok doluyum😞😞😞😞 dertlesecegim kimsem yok var ama yoklar isteee….😞
rouge_ meriy cok can sıkıcı eminim hepimiz içinde ne yaşadığını hissediyoruzdur biliyorum inanılmaz zor bir his affedip affetmemek sana kalmıs benim fikrim affetmek demek bir daha yasamayı goze almak demek insan hayatıyla kumar oynamamalı diye düşünüyorum bir kere dünyaya geliyoruz hayatımıza birini alıyoruz ve kurduğumuz ilişkiler aslında bir arkadas edinmek mutlu olmak adına olmalı ama ne yazık ki bizde öyle işlemiyor olaylar biz evlenip herseyimizi o adam haline getiriyoruz yedigimiz yemegi bile değiştiriyoruz kocamız bu yemegi sevmiyorsa artık bizde yemiyoruz kendimiz için o yemegi bile pişirmiyoruz sonra ne oluyor biz onlar için evde bir calısan veya anne oluyoruz biz anne olunca ne oluyor kendine gelin getiriyor işte erkekler bu kadar nankör varlıklar o yüzden kendinden hic bir zaman vazgeçmeyeceksin evlendin sadece arkadasın yanında olsun ve hep birlikte hareket edin eglenin diye tabiki arada uyusmazlıklar olucak ama sen hayat boyu üzülmek için evlenmedin eger sansın varsa yoluna bak cünkü her son bir baslangıc nerden biliyorsun daha mutlu olmayacagını veya belkide hayatına seni hak eden birnin girmeyecegini eger ki o imkanın yoksa da sana verecegim tavsiye sus onun imkanı kullanarak hayatına devam et ama kafanda bitir ama en onemlisi susmak belkide hic bisey yokmus gibi yapmak birincisi bu sana iyi gelicek bir zaman sonra beynin artık ben mutluyum gibi algılayacak ikincisi biz kadınlar duygularını sonuna kadar yasayan ve ozgurce belli eden kişileriz zekamız oldukca kıvraktır birden fazla bir cok seyi düsünüp bambaska bisey yapabiliriz elimizden bedenimizden zihnimizden hersey gelir ve bu bellidir ama erkekler oyle degil o yüzden düz ve az konusurlar ve anlamazlar o zekaya sahip degillerdir haliyle sen susunca ne olucak merak edicek ve bu sefer düsünen sen degil o olucak neden kızmıyor normalde trip atması gerek yoksa bitirdi mi vs vs bir sürü sey doncek kafasında ve o sürekli düşünmeye başlayacak sen de eski sen yani hayatına donmeye başladığında o gelin olarak gordugu kişi tekrar gelicek ve tekrar isteyecek belkide ama bu sefer sen istemeyeceksin sunu da unutma bosanmamak için kırk takla atıcak sevdigi için degil sakın kanma sadece düzenleri bozulmasın diye boşanmak istemezler..
TombulHatun meriy Düşüncesi bile insanın kalbinin sıkışmasına yetiyor ben böyle konularda çok empati yaparım ya çok zor Allah gönlünüze ferahlık versin,
kurabiyevarsimitvar meriy biz yapsak “affet” dememizi “tamam hayatım” deyip kabul ederler mi acaba? Şüpheli. Gül gibi kadınları basit kadınlar için üzüyorlar. Gerçi çoğunun adamın evli olduğundan da haberi yok o da ayrı mesele.
kaardelenn meriy Bilmiyorum ama, ben ne olursa olsun beni başka bir kadına tercih etmiş adamın yanında duramazdım. Mecburiyetim olsa dahi, çalışır didinir birikim yapar yine ayrılırdım. Çünkü dünyanın en ağır durumlarından biri bence.
syleyememm rouge_ ne kadar güzel yazmışsın benmde esım narsist bende suan nı post actım banada akıl verrmsin
elsaaaa Böyle bişeyin affı olamaz. Sende içinden gelmiyorsa zaten sineye çekme. İşiniz, mesleğiniz, arkanızda kimseniz mi yok olmasın biz kadınlar çok güçlüyüz yeterki dimdik duralım. Kendimize tekrar tekrar en güzel hayatları kurarız.
sweetgirl Çok zor bir durum gerçekten geçmiş olsun sadece telefonda mı görüşmüş yoksa fiili de aldatmış mı
Bubenimoykumm meriy eşin empati duygusundan o kadar yoksun biri demekki aynı şeyi sen yapsan kocam beni affet desen acaba affeder mi? Eminim seni afedersin o..pu ilan eder. Bu erkekler neden böyle ya. Ne kadar kolay ucunu sonunu düşünmeden yap. Sonra beni affet de. Kolay mı ya. Seni çok iyi anlıyorum bir kadın olarak affetmesi çok zor. Allah yardımcınız olsun