Kızlar slm ya bişey dicem çok rahatsız olmaya başladım nasıl tarif edilir bu his onu da bilmiyorum. Hani biriyle telefonda ya da yüzyüze farketmez sohbet ederken çok salaklasiyorum özellikle önemli bir konu ise beynim duruyor gibi sormam gereken sorulari unutuyorum cümle kurmakta zorluk çekiyorum bazen veya saçma sapan şeyler söylüyorum çabuk ikna oluyorum gibi veya söylenen şeyin devamında karşılık veremeyip hmm yaa gibi geçiştirici şeyler söylüyorum salakça bu durumu nasıl aşabilirim lütfen birde çağrı merkezinde işe başladım üst yöneticilerle vs konuşmam gerekiyor ve ben saçmalayabilirim . Beynim başka ağzım başka söylüyor ya da karşıda ki kessin saçma sapan konuşuyor bu sesi aklımdan geçiyor hepten mafediyorum veya nefes almayı durdurup cümle kuruyorumsesim bu sefer heyecanlı çıkıyor rahat ve de sohbeti devam ettirecek şekilde olmak istiyorum bu durumu yaşayan var mı acaba çözüm nedir lütfen çok rahatsız olmaya başladım

mca asıksan sevdigine karşı böyleysen normal hatta cook güzeelll🥰🥹

• mca bunu yanıtladı.

rouge_ ya kocama aşık bir kadınım kocam da kocam zaten😂😍😍😍 de mesele aslında hiç aşk değil şu an ya tamamen sosyal durumumdan şikayetçiyim ne bilim sosyalleşmem mi gerekiyor yoksa kurnaz mi olmam gerekiyor anlamadım

mca hem sosyalles hem kurnaz ol konusurken karsi tarafin ne düşündüğünü umursama sen sadece o an’a odaklan evde calismalar yapabilirsin kitap okuyabilirsin ya da insanlar hakkimda soyle dusunmesin boyle dusunmesin diye dusunme o anki olaya nasil tepki vermek geliyorsa icinden oyle tepki ver karsindaki insanla konusurken fikir ayriligi yasarsan kibarca ben oyle düşünmüyorum diyebilirsin kibarca guzel uslupla hallolur sorman gereken soruları not alabilirsin aklinda tutmayi da dene mesela o an yanlis bisey soyledin ya da yaptin sonrasinda dusunup oflayip puflama olan oldu artik zamani geriye alip duzeltemem diye dusun heyecan yapmana gerek yok karsindakiler de insan ne dusunurlerse dusunsunler siktir et en onemlisi sensin

mca bi de bisey anlatiyosun karsindaki kisiye diyelim anlattigin seyi kafanda canlandir olay akisini ve cumleler dokulur zaten agzinda hizli konusma yavas konus

Sutlucikolati sosyalleşmekten çekinyor gibiyim komşularimla özellikle evime çağırmaya çekiniyorum ya beğenmezlerse ya da kusur bulurlarsa 2 çocuğum var 2 yaş 1 yaş çok samimi olamıyorum bu yüzden Cat kapı gelirler veya ne bilim onun gibi şeyler

Sutlucikolati işte işinin kötüsü aklımda sohbeti canlandırınca hepten kötü oluyor sonra söyleyecegimi önce önce söyleyeceğimi sonra söylüyorum veya unutuyorum kurnaz nasıl olunur acaba😂

mca ben konuşurken bir sonraki cümlemi düşünüyorum öyle akıcı konuşmayı öğrendim yoksa ben de çok ııı ımmm diye beklerdim konuşurken

mca ben komsularima soyluyorum gelmeden once arayin ya da mesaj atin haberim olsun musait olayim diye cat kapi gelirlerse iceri alirdim da hic musait degilim diyorum guler yuzle evimi begenip begenmemeleri umrumda degil benim begenmem önemli kaldi ki benim de 2 cocugum var yapabildigimi yapiyorum bazen evi bok götürüyor oluyor ya da temizlik yapiyor oluyorum o sirada mesaj atıyor gelicem diye gel diyorum ne yapayım amac kafamiz dağılsın yapicak bisey yok duyarsam tabii baskasindan sütlünün evi boyle böyleymiş diye sicarim agizlarina 🤣🤣🤣 kız ben hic lafimi esirgemem pesin pesin de soylerim bazi seylerii kirildiysam biseye onu da o an soylerim tavir yaparsa yapsin umrumda olmaz anlasamicagimiz bastan belli olmus olur temizle evini davet et komsunu ya da arkadasini yiyin icin inan kafan cok rahatlicak baktin tavırları hosuna gitmedi cagirmazsin bi daha kimsenin ne dusundugu umrunda olmasin onceden bende senin gibi dusunurdum baktim mutlu olamiyorum gelmek isteyenleri erteliyorum türlü bahanelerle artik siktir ettim evin temizligiyle ya da eşyalarimla yargilicaksa beni hic arkadasim olmasin daha iyi

mca o zaman o an hicbir sey dusunme sadece soyledigin seylere odaklan agzindan cikan kelimelere odaklan

mca sosyal anksiyeteniz olabilir bir psikiyatriye gidin isterseniz

• mca bunu yanıtladı.

bossmom işte bilmiyorum aslında olduğunu da hiç farketmedim ta ki işe girip seviyeli konuşmaya çalışırken farkettim eksiklerim olduğunu