mca ben komsularima soyluyorum gelmeden once arayin ya da mesaj atin haberim olsun musait olayim diye cat kapi gelirlerse iceri alirdim da hic musait degilim diyorum guler yuzle evimi begenip begenmemeleri umrumda degil benim begenmem önemli kaldi ki benim de 2 cocugum var yapabildigimi yapiyorum bazen evi bok götürüyor oluyor ya da temizlik yapiyor oluyorum o sirada mesaj atıyor gelicem diye gel diyorum ne yapayım amac kafamiz dağılsın yapicak bisey yok duyarsam tabii baskasindan sütlünün evi boyle böyleymiş diye sicarim agizlarina 🤣🤣🤣 kız ben hic lafimi esirgemem pesin pesin de soylerim bazi seylerii kirildiysam biseye onu da o an soylerim tavir yaparsa yapsin umrumda olmaz anlasamicagimiz bastan belli olmus olur temizle evini davet et komsunu ya da arkadasini yiyin icin inan kafan cok rahatlicak baktin tavırları hosuna gitmedi cagirmazsin bi daha kimsenin ne dusundugu umrunda olmasin onceden bende senin gibi dusunurdum baktim mutlu olamiyorum gelmek isteyenleri erteliyorum türlü bahanelerle artik siktir ettim evin temizligiyle ya da eşyalarimla yargilicaksa beni hic arkadasim olmasin daha iyi