buzdankalpler hayatsevinceguzell alttan ısıtmalı diyorum başka bişey demiyorum 🥹 ısı eve eşit dağılıyo ve kışın evde terlikle gezmek zorunda değilsin. Halıları ince tut yeter
cananlcm hayatsevinceguzell petekten daha güzel canım çok memnunum İnce halı olmasına dikkat et sadece
Neselibiri hayatsevinceguzell benim arkadaşımın evi iki katlı iki katta aynı ısıda ve çok konforlu bişey ya helede çocuklar açısından yaptırma şansımz olsa hiç düşünmeden yaptırırdım uzun vade de petekten çok daha karı az yaksan bile heryer sıcak oluyor
Goat hayatsevinceguzell Çok güzel ısınıyor ve hele çocuk varsa öyle rahat edersinki en önemliside her kat eşit ısınıyor. O çok soğuklarda bile tlne terlik ne polar hiç gerek yok giy şortunu gez.
sweetgirl Gayet güzel ısınıyor ama bazen inşaat pisliklerinden tıkanabiliyor güzelce yıkatıp temizlenince çok da güzel oluyor birde termostat alırsanız dereceyi direk ayarlayarak çok rahat edersiniz
kukuliiiii hayatsevinceguzell ya alttan ısıtmalı güzel ama ev çok büyük 150 m2 3 balkonu var büyük teras o yüzden 50 de yakıyorum anca ılık oluyor bi çözüm bulmam lazım yoksa 5 ten aşşağı gelmicek fatura 😭