topuklukadin Perideler merhaba, bir başlık açıp eski yeni her peride bireyini dahil edip hayal güçlerimizi birleştirip neler çıktığını ve olupta yapmak yapıpta oldurmak istediğimiz tüm fantazilerimizi peride gücüyle ortaya çıkaralım. Hayal gücünüz bol olsun…
topuklukadin topuklukadin İlk ben başlıyorum o halde ben gece yarısı sarhoş olup kocamla yeniden tanışır gibi role bürünüp beni varoş bir otel odasına atıp sabaha kadar çığlıkçığlığa kalmak ve üstümde tüm içki kokteyllerini deneyip en sert halini ve halimi göstermek isterdim.
elifdedimbededim topuklukadin ben alkolü çok merak ediyordum eşime dedğm bi kez denemek istiyorum. Eşim de viski almış sonra şok sert olur ölürüm falan diye kolaya katıp içtik ama benimkinde çaybardagının dibi kdar çok az var psikolojik olarak mı be bilmiyorum ayy hiç bi bok hatırlamıyoruö halı da yuvarlanmışım aglamışıö gülmüşüm halıya işicem demişim kusmuşum 🤣 eşim de sabaha kadar başım da beklemiş senin yüzünden be hale geldik der. O gençken içmiş ama 10 yıldır falan agzına sğrmemişti ben deyince içecektik korkusuna içmedi 🤣
lgrth topuklukadin bunun benzerini ev ortamında role bürünerek yeni karakterler olarak yapıyoruz iyi oluyor
syleyememm topuklukadin bende hiç.sarhos olmadım olursam eski sevgilimi sayıllarım diye korkuyorum ajsjajsjjs
Meraktan lgrth düşünce olarak çok tutkulu ama nasıl oluyor bilmiyorum konuşmak istemiyor dikkati dagılıyormuş 😂rol yapmak komik olur ya🙄
lgrth Meraktan alışınca kolay oluyor ve daha tutkulu 😅 salonda otururken müzik açıp dans ederken gelişiyor
topuklukadin lgrth genelde renkli ışıklar kullanıyorlar mış insanlar ama ben loş ışık ve caz müziğinin ritmitle sertleşmek isterdim
topuklukadin lgrth yansın geceler bacım. Tütsü farklı bir hava katıyor. Fakat ev dışında bir fantazi çok daha ateşli geliyor