aurabusekerim Aktif arkadaşlar nasılsınız napiyorsunuz sıcaklar sizide etkiledimiiii yaniyorumm yaaaaa asiriiii sicakkkkkkkkk soğuk odalar sarksiini sıcak odalar olarak değiştirme günü gelmiş 😈☠️
kaardelenn aurabusekerim Klima patlayacak diye korkuyorum 2 dakika kapatmıyorum asla anca bir yere gidersem 🤦♀️ Kış gelsin bir an önce ya
aurabusekerim kurabiyevarsimitvar Ay en güzeli bende aynıyım şuan ya ev temizliği bile zor geliyor bu sıcakta hele yemek asla yemek istemiyorum
aurabusekerim kaardelenn Ay ben eve alışveriş yapılacak cikasim gelmiyor 😂 esinti dahi yokturrrr yaaa🥲
aurabusekerim Bahtsizbedevi_ Ayy şuan Doğu Anadolu kısmı hariç her yer yanıyor galiba Erzurum da kar yağmış bshdjdjdjdjjd gördünüz mü geçen hafta miydi neydi
kurabiyevarsimitvar aurabusekerim gerçekten ya benim bebişi toprağa çimene götürüp gezdireyim diyorum keneden korkuyorum
Neselibiri aurabusekerim ben tr de yaşamıyorum ama bizim burda da var kene sorunu ya kaç kere yapıştı ama allahtan zehirli değil galiba bişey olmadı
aurabusekerim kurabiyevarsimitvar Bende korkuyorum işin kötü yanı uzaklaştırmak için yapacak bişey de yoktur ne ilacı var ne iğnesi Türkiye de