Dün gündüz çamaşır atıyodum atılcak çamaşırın var mı diye sordum tabi beyefendinin elinde telefon duymadı. (Bugün nöbetçiydi normal de) sonra gece tutuştu benim kapriyi yıkadın mı diye. Ben de o sıra oğlanı uyutuyordum hayır dedim sadece kendisi gitti söylene söylene attı çamaşırları ben de oğlanı uyuttum sabahki olayı söyledim falan kavga başladı
Beni hizmetçisi sandı yapmak zorundasın Falan demeye başladı. kafama darbe aldım. Polisi aradım polisten önce bekçiler geldi gerçekten şikayetçiyseniz anons geçcem dedi o sırada bu beyefendi şirinlik yapıyor tutuklada beni gideyim diye. 🤣 neyse şikayetçi oldum hastane ordan sonra emniyet derken bunda iş ciddiye bindi bu tabi yusuf yusuf ben ifademi verdim çıktım eve gelıyorum bu benim kendi ailemi arıyormuş "şikayetini geri çeksin tutuklancam yarın mahkemeys çıkcam diye ağlak sesle konuşmuş 🤣🤣🤣🤣 hani tutuklayın beni diye laf ebeliği yapıyodun ya 🤣🤣🤣🤣 almadım şikayetimi geri geceyi nezarethanede geçirdi telefonsuz yazıııkkk. 🤣🤣🤣 mahkeme de serbest bıraktı sanırım. Uzaklaştırma aldım gelemicek eve.