aredhel bu tartışmayı sabitledi.

aredhel Aşk sanırım ya. Yada ben gerçekten aşk kadınıyım ondan da olabilir. Ama parada çok önemli ki parayı da severim 😂 Ama mantıken şöyle düşünüyorum. Parası olup da huzuru olmayan, sevilmek istiyorum diyen o kadar çok insan tanıdım ki, o yüzden bence dünyada bir kere dahi aşık olmuş bir insan çok şanslıdır benim gözüm de. O hissi yaşamış olmakta bir mucize.

aredhel dünyadaki en güzel duygu aşktır ve nasip işidir bence. Çünkü herkes evlenebilir ama aşkını bulamaz

Tabikii Aşk ama Tutkulu bir Aşk olmali.
Yoksa para derim.

aredhel Para tabiki önemli ama aşk olmadan paran olmuş ne yazar. Aşk herzaman en kıymetlidir

aredhel Aşk. Para bir şekilde hallediliyor ama gerçek aşk paraya ulaşmaktan daha çok bulunamaz gibi bir şey.

aredhel karar vermek çok zor aşk varken para yok para varken aşk yok ama yinede aşk derim oda tutkulu ve gerçek olandan sahte olmayan 😂

aşk bence para olduktan sonra mutluluk aşk olmadıktan sonra o paranın ne anlamı var

aredhel para para para varlığını bir dert yokluğuu yarraaaa 😂

aredhel aşk tatbiki kızlar para dediğin ne ki ama paran olup aşk olmadıkta. Sonra ne işe yarar o para

munevver99 yanindakilerinde parası yok bak sizde kalıyorlar onları cekiyosun para demen lazımdı🤣

aredhel ay bilemedim ama bence para ya. Evet asık olmak çok güzel ama aldığımız nefes bile parayla olucak az kaldı. Ev sahibi kapıya geldiğinde “ya param yok kirayı ödeyemedim ama kocamı çok seviyorum “ mu diyeceğim 😂😂 yok yok para iyidir😂

Para 💸😂 Yeşim Akman: Zengin erkek de , fakir erkek de kadını üzüyor. Üzüleceksem lüks arabada üzülmeyi tercih ederim . lüks hayatın varsa Dubaide üzüntümü atlatırsın.yoksa evde çamaşır yıkamaya devam edersin.
        😂😂 Çok doğru 🤭 şaka bir yana sevgi ve saygı yoksa hiç bişey tat vermez 🤌❤️