Ben öyle isyan eden bir insan değilimdir. Hayata karşı tevekküllü bir bakış açım vardır. Ama nerdeyse isyan noktasına geldim. Her şey o kadar üst üste geldi ki… Çok yoruldum, çok bunaldım. Sıralamayı yapıyorum.
1.Eşim ameliyat oldu.
2.Hamile olduğumu öğrendim ve bebeğimi kaybettim. Kürtaj oldum.

1. Kürtaj sonrası kontrolde çikolata kisti olduğunu öğrendim.
    4.Merdivenlerden düştüm. İki üç gün ayağa bile kalkamadım. Hamdolsun ki kırık yoktu. İki gün hastanedeydim tabi.
  2. Eşim arabayı satacağım diye tutturdu. Sattı yenisini aldık. Bir sürü borç (normal zamanda olsa bu kadar gözüme batan bir şey olmazdı.)
  3. Kızım 20 gündür hasta. Bu süreçte üç kez serum bağlandı. İki kez kan tahlili iki kez de çiş tahlili yapıldı. Kanında enfeksiyon çıktı. Amaaaa antibiyotiğe cevap vermiyor. İlk antibiyotiği bitirdim iki gün sonra çocuk yine kötü oldu. Sonra devlete götürdüm. Ağrı kesici verdi. Lavman yaptı, gönderdi. Özele götürdüm. İlaç verdi dozu dusukmus. Dün kendim için doktora gittiğimde kızım dışarıda kuzenimle bekliyordu. Baygın gibiydi. Yine kusuyordu. Aldım yine doktora götürdüm tekrar tahlil işte. Antibiyotiğin dozu düşük onu bırak bunu kullan diye başka bir antibiyotik verdi.
    Tabii ben de çok kötüyüm. Bunlar nisandan bu yana yaşadıklarım. Kızımın durumu çok canımı sıkmaya başladı. Gece bile uyuyamıyorum artık.

Tabi böyle bunları kafaya takmışken sosyal medyada Eymen diye birini gördüm. Fil suresinin iyileştirici gücünden falan bahsediyordu. Kızıma okusam mı diye düşündüm. Ama sayılı okunan şeyler genelde benim canımı sıkar.
Acaba dedim maneviyatım mı eksik. Rabbim beni sınıyor mu? Bunlar zamana yayılmış olsaydı belki böyle hissetmezdim. Memleketime geldim heyecanla hastanelerden çıkamadım.
Nefes alamıyorum.

Cicekliperde canım benim neler yasamıssın 😞🫂 cok cok cok gecmiş olsun bisey geldimi üst üste gelir zaten yakın zamanda bende bir sürü olumsuzluk yasadım suan bisey yok sende de öyle olucak gecicek insallah dualarım sizle

Cicekliperde Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah öyle güzel günler yazsın ki kaderine unuttursun bunları Rabbim tez zaman da da acil şifalar versin yavrucuğuna aminn bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin 🤲🏼 Rukiye ayetlerini evinde açıp dinlemeni tavsiye ediyorum inşallah şifa olur

mavigece üstümde bi şey var gibi geliyor bana da. Nazar diye kendimi darlamak istemiyorum.

Cicekliperde İnan bazen öyle şeyler yaşıyoruz ki bunalım geçirmemek elde değil. Bu durumlar da ben bol bol dua ederim çok iyi gelir. Normal zamanda düzenli namaz kılan birisi değilim. Ama bazen hatta çoğu zaman kılarım içim ferahlar her şeyden önce. Beni sıkıyor demen çok yanlış o yüzden çünkü gerçekten faydasını göreceksin. Üst üste gelmesi yormuş ama elbet geçecektir hiç bir sorun kalıcı değil :)

Cicekliperde çok geçmiş olsun canım 🙏 dut kurusu kürünü denedin mi enfeksiyona iyi geliyor diye biliyorum acaba doğal yontemleri mi denesen

Üst üste gelince darlaniyoruz evet kötü hissediyoruz tukeniyoruz gücümüz kalmıyor şu an ne desek anlamsız gelebilir doğal olarak ama bunun geçici bir süreç olduğunu hatirlat kendine ailenden yardım al çokta yüklenme kendine ne desem bilemiyorum konu evlat olunca akan sular duruyor inşallah bir an önce geçip gider 🙏

Sutlucikolati memleketteyim eşim yanımda değil. Kuzenimde kalıyorum. Onlar yardımcı oluyorlar , onlar da yoruldu hep . Kendimi o açıdan da kötü hissediyorum

Cicekliperde Canım benim ya neler gelmiş başına kıyamam,geldimi hep üst üste gelir zaten. Allah daha beterinden korusun. İnşallah herşey gelip geçer feraha kavuşursun. Çok çok geçmiş olsun.

Goat teşekkür ederim canım. İnşallah 🙏

Çok çok geçmiş olsun Rabbim size de evlâdınıza da hem bedensel hem de rûhsal sağlık sıhhat versin tez vakitte.🤍 Tek verebileceğim öneri dua’dan kopmayın. İşe yaramadığını düşünsenizde dua’dan ve ibâdetten, zikirden kopmayın. Özellikle sabah/akşam zikirleri bana o kadar iyi geliyor ki birkaç defa bıraktım ve başıma gelmeyen olumsuzluk kalmamıştı.