mervenurkurk
Biyopsi yapılmadan leep yaptırmayın HPV 16 çıkması kesin rahim ağzı kanseri demek değildir risk durumunu gösterir biyopsi sonrası netleşir, durum netleşmeden leep yani rahim ağzı tıraş yapılmasını doğru bulmuyorum ben…. HPV virüsünün en büyük düşmanı sağlıklı bağışıklık sistemidir ve bağışıklık güçlendirici gıdalar tüketilip probiyotiklere dikkat edilirse kendiliğinden yok olur bir kaç ay içinde eser kalmaz sağlıklı beslenin ve mutluluk hormonlarınızı canlı tutmaya bakın ayrıca esinizde hemen test yaptırsın Dr da söylemiştir muhtemelen ama bende hatırlatayım en yaygın bulaş nedeni cinselliktir çok nadir hatta yok denecek kadar az nedenler bu virüse sebebiyet verebilir. Pamuklu iç kıyafetler kullanin hijyen çok çok önemli günde mutlaka bir tane avakado bir tane kivi bir avuç kadar Antep fıstığı tüketin ayrıca buğday ekip cimlerini kaynatıp için saksı altlarina bile serpseniz bile yeşeriyor. Hayırlı temiz sonuçlar çıkmasını diliyorum 🍀
Not: 3 yıl rahim ağzı kanseri CIN 3 evresi ile mücadele etmiş biri olarak yardımcı olmak istedim 🙏🏻